Ce fel de relație au, de fapt, Maria Constantin și noul iubit. Artista a recunoscut, fără jenă

Badea Violeta 29.05.2022, 08:31

Maria Constantin a fost în atenția publicațiilor mondene, după relația controversată pe care a avut-o cu regretatul Marcel Toader, cel care i-a fost și soț timp de doi ani de zile. După ce a suferit cumplit din iubire, blondina pare să-și fi găsit fericirea în brațele lui Robert Stoica, bărbatul care a convins-o să îmbrace, din nou, rochia de mireasă anul viitor. De curând, artista a vorbit despre relația pe care o are, de fapt, cu iubitul ei. Nimeni nu s-ar fi așteptat să spună asta!

Maria Constantin, despre relația cu Robert Stoica. Ce spune cântăreața despre viața sa sentimentală

Maria Constantin traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. După două mariaje eșuate, cântăreața pare să-și fi întâlnit sufletul pereche în persoana lui Robert Stoica. De altfel, bărbatul i-a oferit deja inelul de logodnă, așa că ce doi urmează să devină soț și soție anul viitor.

Chiar și așa, frumoasa blondină recunoaște că nu are o relație perfectă cu partenerul ei. Deși se iubesc enorm, cei doi au parte și de discuții în contradictoriu, însă găsesc întotdeauna o cale pentru a rezolva aceste mici probleme.

„Nu ne certăm! Nu avem relația perfectă, poate că mai avem chestii în contradictoriu, dar niciodată nu ne certăm. Discutăm pe temele respective, daca el e de altă părere, eu îmi susțin părerea.

Până la urmă mai las de la mine, mai lasă și el de la el și totul este foarte bine dar nu ne certăm!’, a declarat Maria Constantin, potrivit celor de la Ciao.

Ce e dispusa Maria Constantin sa faca pentru iubitul ei
Maria Constantin si Robert Stoica

Maria Constantin, despre gelozie

Maria Constantin și Robert Stoica formează un cuplu de aproximativ trei ani. Blondina se poate lăuda cu o carieră de succes în lumea muzicii de petrecere, fiind extrem de solicitată la evenimente. Vedeta a vorbit, de curând, despre gelozia în cuplu.

„Nu prea suntem geloși! Asta cu gelozia pleacă cumva de la o neîncredere în tine. Și atunci când ai încredere în tine, în partener, nu cred că trebuie să existe gelozii.

Adică în momentul în care știi ce ai acasă și relația noastră e open mind… Nu sunt geloasă, nu am chestii din astea, daca văd o femeie frumoasă, chiar și eu îi zic: Ce frumoasa e! Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Nu pot să fiu geloasă doar pe o privire…”, a mai precizat Maria Constantin pentru sursa de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...