Ce faci de Crăciun în funcţie de zodie. E cel mai tare horoscop de Sărbători

Andra Daoud 03.12.2021, 10:26
Ce faci de Crăciun în funcţie de zodie. E cel mai tare horoscop de Sărbători

Chiar dacă ți-ai făcut sau nu un plan pentru Crăciun și Revelion, este bine de știut ce ne rezervă astrele pentru perioada aceasta. În timp ce unele zodii au parte de iubire și căldură de Sărbători, fiind înconjurate de cei dragi, pe alți nativi Crăciunul îi găsește singuri și dezamăgiți. Cine dă cu banii în stânga și în dreapta și cine nu vrea să cheltuie prea mult pe cadouri și decorațiuni de sezon.

Cum petreci de Crăciun în funcție de zodie

De Crăciun, astrele le rezervă surprize mari unora dintre zodii, însă vor fi și nativi mai puțin norocoși, pentru care sărbătoarea nu va avea farmecul din alți ani. Iată la ce să te aștepți Crăciunul acesta, în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Berbec

Crăciunul îi prinde pe Berbeci copleșiți de emoții neplăcute, din cauza familiei. Deși îi place să fie lider, este momentul să se calmeze și să lase lucrurile să decurgă firesc, pentru a se putea bucura de Sărbători.

Taur

Acești nativi adoră să aibă control asupra lucrurilor și nu sunt deranjați că trebuie să facă totul singuri. Nu îi lasă pe alții să se ocupe de pregătiri, pentru că vor să culeagă doar ei laudele.

Gemeni

Cei din zodia Gemeni sunt înconjurați de iubire și bucurie în ziua de Crăciun. Cei care sunt singuri și-ar putea găsi jumătatea în această perioadă. Alți nativi au parte de distracție în familie și de liniștea pe care și-o doresc de atâta timp.

Rac

De Crăciun, ca în orice altă zi, familia este cea mai importantă pentru acești nativi. Își concentrează atenția și energia asupra copiilor, sunt atenți și grijulii și își doresc să facă din această sărbătoare una cu adevărat specială.

Leu

Leii nu sunt în starea de Crăciun, dar vin cu o atitudine afectuoasă și binevoitoare. Pentru câteva zile, vor lăsa deoparte aroganța și atitudinea autoritară și se vor putea bucura de lucrurile care contează cu adevărat.

Ce faci de Crăciun în funcţie de zodie. E cel mai tare horoscop de Sărbători
Ce faci de Crăciun în funcţie de zodie. E cel mai tare horoscop de Sărbători

Fecioară

Nativii acestei zodii sunt preocupați de anumite probleme în această perioadă, dar de Crăciun le vor da uitării, ca prin minune. Stresul și grijile dispar, iar familia și persoanele apropiate le vor face pe Fecioare să uite de stres și să se bucure de cel mai frumos Crăciun.

Balanță

Acești nativi sunt fascinați de perioada dinaintea Crăciunului și profită de orice ocazie pentru a cumpăra decorațiuni și cadouri, pentru a vedea filme de Crăciun și pentru a sta alături de familie. Se vor bucura din plin de această sărbătoare și vor lăsa deoparte, cel puțin deocamdată, problemele cotidiene.

Scorpion

Scorpionii sunt optimiști și plini de speranță, chiar dacă au trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere amoros în ultima vreme. Vestea bună este că Scorpionii au parte de un Crăciun liniștit și plin de bucurie.

Săgetător

Acești nativi au nevoie ca de aer de timp petrecut alături de familie, mai ales după anul care tocmai se încheie și pe care l-au perceput drept unul foarte ciudat. Nu se uită la bani când vine vorba despre cadouri și mici bucurii pentru cei dragi sau pentru decorațiuni care să-i introducă în atmosfera de sărbătoare.

Capricorn

Capricornii nu vor musafiri și vizite, tot ce își doresc este să stea alături de persoanele apropiate, acasă, și să aibă parte de un Crăciun cât mai liniștit. Nu se dau în vânt după extravaganță, așa că bugetul lor nu va avea de suferit în această perioadă.

Vărsător

Pentru Vărsători, Crăciunul este despre timpul petrecut în familie și întoarcerea la cei dragi. Această sărbătoare îi apropie de cei la care țin și este un prilej excelent pentru a se întâlni cu oamenii care contează.

Pești

Chiar dacă pot apărea momente tensionate, Peștii vor fi relaxați per total și se vor bucura de această perioadă. Faptul că sunt acasă, înconjurați de cei pe care-i iubesc, contează mai mult decât trecutul și problemele.

Urmăriți Impact.ro și pe