Ce făceau în sală Gheorghe Dincă și judecătoarea din cazul Caracal. Dezvăluirile familiei Luizei, s-a lăsat cu amenzi

Iancu Andreea, Alexandrina Toader 28.07.2021, 13:54
Ce făceau în sală Gheorghe Dincă și judecătoarea din cazul Caracal. Dezvăluirile familiei Luizei, s-a lăsat cu amenzi

Dosarul în care este judecat Gheorghe Dincă, acuzat de mai multe infracțiuni în cazul dispariției celor două tinere din Caracal, a ajuns din nou pe masa magistraților. Noul termen a reunit în cadrul Tribunalului din Olt opt martori, citați pentru audieri. Pe lângă membrii din familia Luizei Melencu, una dintre victime, s-au aflat și cei doi băieți, fiica și soția lui Dincă. Ceea ce a stârnit reacții din partea acuzării este faptul că între Gheorghe Dincă și judecătoarea din cazul Caracal au existat unele gesturi neconforme. Dezvăluirile au fost făcute de către familia Luizei, care a remarcat ce făceau acuzatul și magistratul în sala de judecată.

Ce făceau Gheorghe Dincă și judecătoarea din cazul Caracal în sală

Procesul în care Gheorghe Dincă este judecat, în cazul dispariției tinerelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a avut un nou termen astăzi, fiind programat să înceapă de la ora 10:00. Instanța a prezentat în fața celor prezenți pe rudele acuzatului, dar și alți doi martori, dintre care unul a fost adus cu un mandat de către polițiști. La scurt timp după începerea ședinței de judecată, bunicul Luizei a ieșit din sală, acesta fiind amendat cu 500 de lei, la fel ca mama și mătușa tinerei dispărute. Totul a pornit de la faptul că rudele Luizei au observat ce făceau Gheorghe Dincă și judecătoarea din cazul Caracal în sală, în timpul procesului.

Am ieșit pentru că nu am mai putut să suport ipocrizia și minciuna acestei judecătoare Cotoi. Am fost amendat pentru că soția lui Dincă îi făcea semne lui Dincă. Sunt niște ipocriți judecătorii. Acum se vede destul de clar câtă protecție li se oferă celor din familia lui Dincă. (…) Am fost amendat pentru că i-am zis judecătoarei că soția lui Dincă și Dincă își făceau semne, adică să dea sau să nu dea o declarație sau să-și mențină o declarație, a declarat Stelian Iordache, bunicul Luizei.

Ce făceau în sală Gheorghe Dincă și judecătoarea din cazul Caracal
Bunicii Luizei Melencu

Ce spune avocata familiei Melencu despre situație

Lucrurile au escaladat în cadrul procesului dintre Gheorghe Dincă și familia Melencu după ce acuzatul a fost surprins în timp ce îi făcea semne soției și copiilor săi, în timpul declarațiilor. În plus, judecătoarea a lăsat deoparte imparțialitatea și a intervenit în mai multe momente ale ședinței, fapt precizat în declarația avocatei familiei Melencu, care a dezvăluit cum a reacționat magistratul, în sală. După ce ședința a fost suspendată pentru o jumătate de oră, aceasta a fost ulterior reluată.

Dincă, uitându-se judecătoarea la el, a întors capul către nevastă-sa și i-a spus să nu dea declarație. Judecătoarea se uita la el și dădea din cap. Da. Gen foarte bine faci. I-a atras atenția familia Luizei. Doamnă, dar de ce îl influențați?  Iar judecătoarea a spus: amendă, amendă la toată lumea. A venit băiatul lui Dincă și a zis că vrea să își mențină declarația și să dea declarație, iar ea (n.r. judecătoarea) i-a spus de ce să dați declarație? Dați la sfârșit declarație, a declarat Carmen Obârșanu.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...