Ce făcea tatăl lui Nicolae Ciucă cu banii primiţi de la armată. Detalii incredibile din copilăria premierului propus de Iohannis

Nicu Stan 21.11.2021, 17:13
Ce făcea tatăl lui Nicolae Ciucă cu banii primiţi de la armată. Detalii incredibile din copilăria premierului propus de Iohannis

S- aflat ce făcea tatăl lui Nicolae Ciucă cu banii pe care îi primea de la armată. Detalii incredibile au ieșit la suprafață din copilăria premierului propus de Klaus Iohannis. Nicolae Ciucă ar putea merge cu guvernul său pentru obținerea votului în Parlament în săptămâna care urmează.

Pe ce cheltuia tatăl lui Nicolae Ciucă salariul de la armată. Detalii tuburătoare despre copilăria viitorului premier

Generalul în rezervă Nicolae Ciucă, în vârstă de 54 de ani, propunerea PNL pentru funcţia de premier, s-a născut la Pleniţa, localitate situată la 55 de kilometri de Craiova.

Localitatea este recunoscută pentru rezervaţia de bujori sălbatici, precum și pentru târgul de profil pe care îl găzduieşte în fiecare an.

Nicolae Ciuca are trei razboaie la activ
Nicolae Ciuca are trei razboaie la activ

Ce grad a avut tatăl generalului Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă provine dintr-o familie modestă, însă cu tradiţie militară. Tatăl lui, Gheorghe Ciucă, a fost subofiţer în armata română.

”Nea Ghiţă a fost şoferul generalului Ilie Marin, comandantul Armatei a III-a, şi a ieşit la pensie cu gradul de plutonier adjutant”, a spus un fost camarad de arme al bărbatului, potrivit mediafax.ro.

Primarul din Plenița a copilărit cu viitorul premier

Primarul din Plenița a dezvăluit ce făcea tatăl lui Nicolae Ciucă cu banii pe care îi primea ca salariu. Acesta cheltuia până la ultimul bănuț cu familia. Acum, părinții posibilului viitor premier traiesc tot în Plenița și se gospodăresc singuri.

”Nicolae este o persoană foarte prietenoasă, populară, iese la poartă şi vorbeşte cu oamenii ori de câte ori revine la casa părintească… E mereu calm, nu l-a văzut nimeni din Pleniţa enervându-se, dar îi place ca, atunci când vorbeşte ceva, acel lucru să se întâmple. Este nevoie de puţină ordine în ţară. Cât despre copilăria lui, ce să vă spun.

Cum își cheltuia Gheorghe Ciucă salariul

Gândiţi-vă că tatăl lui, care a fost subofiţer, a ţinut singur o familie cu patru persoane. Trăiau toţi din solda lui. Soţia dânsului n-a lucrat, iar copiii trebuiau ţinuţi la şcoală. Nicolae mai are o soră, stabilită în Craiova.

Părinţii lui au 77, respectiv 78 de ani şi se descurcă singuri la vârsta dumnealor”, a declarat Puiu Calafeteanu, 65 de ani, primarul localității Pleniţa, care a copilărit cu Nicolae Ciucă.

Un coleg de arme dezvăluie cine este, de fapt, Nicolae Ciucă

Un fost coleg de armată al lui Nicolae Ciucă spune despre acesta că este un om de toată isprava și un bun militar.

”Ne-am cunoscut în Angola. Ca militar, este un lider înnăscut, un tip pe care îl urmai. Are chestia asta de patriotism. Se spune că toţi bărbaţii se-ndoaie la bani şi la femei. El nu se îndoaie la nimic! E un om nepătat, simplu, liniştit. Totuşi, când ridica privirea Ciucă, tresărea toată lumea.

Nicolae Ciucă a servit în trei teatre de operațiuni

Şi, totuşi, nimeni nu este profet în ţara lui. Aşa a fost şi-n cazul lui Ciucă, în sensul că n-a fost niciodată şef la Craiova. A fost făcut general la Focşani”, spune colonelul Lucian Florea, intrat în rezervă de 3 ani, coleg cu viitorul posibil premier în trei teatre de operaţiuni: Angola, Iraq şi Afganistan.

Urmăriți Impact.ro și pe