Ce făcea Mioara Roman în timp ce Oana îşi petrecea ziua de naştere în vacanţă. Imaginea asta spune tot

Ioana Bucur 15.04.2021, 09:28
Ce făcea Mioara Roman în timp ce Oana îşi petrecea ziua de naştere în vacanţă. Imaginea asta spune tot

După un început de an dificil, a venit momentul răsfățului pentru fiica fostului premier al României. Dar ce făcea Mioara Roman în timp ce Oana își petrecea ziua de naștere în vacanță? Imaginea apărută recent în spațiul public spune tot.

Ce făcea Mioara Roman în timp ce Oana îşi petrecea ziua de naştere în vacanţă

Mioara Roman a avut, în ultimele luni, mai multe probleme de sănătate. La începutul anului, fosta soție a lui Petre Roman a ajuns pe mânile chirurgilor. Perioada de recuperare nu este tocmai simplă, având nevoie de un tratament special. Pentru a se asigura că mama lor va trece cu bine peste această cumpănă, Oana și sora ei, Catinca, au decis că cea mai bună soluție ar fi internarea, temporară, într-un centru special, cu dotări de lux.

„Mama va veni punctual de azi inainte aici. Pentru a-și îmbunătăți mobilitatea. O să vină și acasă, va sta și aici. Mama e bine e foarte încântată, i se pare super frumos și abia așteaptă să înceapă tratamentele și să fie bine. Pentru că în ultima vreme a stat mult în casă și chiar își dorește să își îmbunătățească starea de sănătate.Acum suntem aici și este extrem de încântată. Probabil că o să ne împărțim această sarcină și o sa fie bine, pentru că și Oana este destul de ocupată, atunci o să o ajut și eu cât pot”, a spus Catinca Roman la Antena Stars.

Pentru că starea de sănătate a mamei sale este din ce în ce mai bună, Oana a putut să plece într-o vacanță scurtă, în Egipt, unde să își sărbătorească ziua de naștere. Vedeta se bucură din plin de fiecare zi petrecută într-un resort de lux, împreună cu Vica Blochina și cei doi copii ai lor.

Ce făcea Mioara Roman în timp ce Oana îşi petrecea ziua de naştere în vacanţă
Fotografia trimisă de Mioara Roman fiicei sale

În ziua în care a împlinit 45 de ani, vedeta a fost asaltată cu buchete de flori și mesaje de la prieteni, cunoscuți și cei care care îi urmăresc activitatea în mediul online. Ea a postat, pe Facebook și Instagram, mai multe fotografii și înregistrări video cu suprizele frumoase de care a avut parte, însă una dintre imagini este, de departe, cea mai emoționantă. Iată ce făcea Mioara Roman în timp ce Oana îşi petrecea ziua de naştere în vacanţă.

„Probabil cea mai frumoasă imagine de azi”

Printre fotografiile publicate de Oana se numără și cea pe care ea a numit-o „cea mai frumoasă” dintre toate cele primite. Este vorba despre o imagine în care apare Mioara Roman, care ține un buchet superb de flori în mână și îl întinde spre obiectivul aparatului de fotografiat, ca și când i l-ar oferi fiicei sale.

„Probabil cea mai frumoasă imagine de azi! Mama trimițându-mi flori printr-o poză superbă. Te iubesc, mama!”, a scris Oana Roman, într-un InstaStory.

Noul an a început cu stângul pentru Oana Roman. De la problemele de sănătate ale mamei sale, la finalizarea divorțului de Marius Elisei, vedeta nu a avut prea multe motive de fericire. Lucrurile par să se schimbe, însă, iar primul pas a fost făcut. După ce nu și-au vobit o perioadă, Oana și Vica Blochina s-au împăcat și au plecat, împreună cu cei doi copii, într-o vacanță fabuloasă în Egipt, unde au sărbătorit ziua de naștere e Oanei. Fosta balerină și-a surprins prietena cu un buchet uriaș de trandafiri roșii. Emoționată de gestul frumos, dar și de numărul mare de mesaje primite, Oana a transmis un mesaj tuturor celor care i-au fost alături:

„O zi perfectă ! PERFECTĂ! Vica Blochina mi-a făcut o surpriză, mi-a luat cele mai minunate flori, vremea e superbă, resortul de vis. Cea mai frumoasă aniversare a mea din ultimii ani. Primesc atâtea mesaje încât îmi este imposibil sa răspund azi tuturor. Ma înclin!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...