Ce făcea Lidia Buble cu doar o zi înainte de show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Artista și-a surprins fanii

Ioana Bucur 04.09.2022, 16:36
Ce făcea Lidia Buble cu doar o zi înainte de show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Artista și-a surprins fanii

După ce și-a făcut botezul de foc la „Asia Express”, artista a spus acum da unei noi provocări ce se anunță cel puțin la fel de dificilă. În timp ce înfruntă probele din Republica Dominicană, s-a aflat ce făcea Lidia Buble cu doar o zi înainte de a pleca la filmările pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ipostaza în care a apărut cântăreața chiar i-a surprins pe fani.

Ce făcea Lidia Buble înainte să plece la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Lidia Buble și-a făcut debutul în lumea reality show-urilor la Asia Express, unde a făcut echipă cu sora sa. Se pare că a fost o experiență plăcută și pe care nu a ezitat să o repete, dar într-un alt format și la o altă televiziune. Ea a acceptat provocarea celor de la PRO TV alăturându-se proiectului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care se filmează în Republica Dominicană și unde va fi nevoită să se confrunte cu situații dificile, ce o vor scoate mult din zona sa de confort.

În timp ce fanii își imaginau că ultima zi în România a fost dedicată pregătirilor pentru show-ul de la PRO TV, cu bagaje și organizare, iată că realitatea a fost cu totul alta. Pe pagina de Instagram a artistei au apărut în urmă cu puțin timp două înregistrări video ce dezvăluie ce făcea, de fapt, Lidia Buble cu doar o zi înainte de a pleca la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Ce făcea Lidia Buble cu doar o zi înainte de show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Artista și-a surprins fanii

„Înainte cu o zi de chin…”

Îmbrăcată într-o rochie neagră cu multe decupaje ce aduce mai mult cu un costum de baie, artista părea că se relaxează la marginea unei piscine. Nu era odihnă, ci muncă! Lidia Buble filma de zor pentru un nou videoclip, pe care l-a și lansat zilele trecute.

„Înainte cu o zi de chin…de toată nebunia. Eu astăzi filmez și mâine plec în Dominicană. Acum ar trebui să zic: sunt celebră, lăsați-mă aici!”, a zis Lidia Buble, de pe marginea unei piscine fabuloase.

A acceptat participarea la reality show-ul difuzat de PRO TV pentru că a vrut să își testeze limitele și să își înfrângă unele temeri. Asta le-a spus artista fanilor săi, în momentul în care a anunțat că va fi concurentă în cel de-al doilea sezon al emisiunii.

„Am o veste să vă dau, o veste care sper să vă surprindă într-un mod tare plăcut și pentru care sper să vă bucurați cel puțin la fel de mult cum m-am bucurat eu. Urmează să plec, pentru două luni, două luni și ceva din țară. Este ultima dată când o să mai vorbim, pentru că toate conturile mele vor rămâne în grija lui Alex.

Mă duc să-mi înfrâng niște temeri, să-mi cunosc limitele. Sunt curioasă de ce voi descoperi acolo. Nu vreau decât să vă gândiți la mine din când în când și să-mi trimiteți toată energia bună pe care o aveți, pentru că asta am să fac și eu”, le-a spus Lidia Buble celor care îi urmărec activitatea în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...