Ce făcea Gigi Becali atunci când intra în vestiarul FCSB. Dezvăluiri din perioada „de glorie” a afaceristului

Marian Cărăvan 23.06.2020, 13:44

Gigi Becali e recunoscut pentru derapajele sale, pentru influența pe care o are asupra antrenorilor și pentru „show-urile” pe care le face atunci când este nemulțumit de echipa sa. Firește, nu toți acceptau comportamentul lui Becali. Un fost jucător al roș-albaștrilor a „dat din casă” și a dezvăluit cum se comporta finanțatorul FCSB atunci când intra în vestiar.

Gigi Becali „tuna și fulgera” în vestiarul FCSB. Dar se calma repede

Patronul FCSB venea deseori în vestiarul echipei, mai ales atunci când nu-i convenea jocul băieților. Era atât de nervos, încât îi făcea pe toți „cu ou și cu oțet”, iar show-ul ținea minute bune. După care se calma. O spune asta unul dintre foștii fotbaliști care au avut ocazia de a evolua la gruparea patronată de Gigi Becali. Dorin Goian a jucat la roș-albaștri în perioada 2005-2009, cu emblema Stelei pe piept și a prins momente importante, cu trei calificări consecutive în Liga Campionilor, precum și o prezență în semifinalele Cupei UEFA.

Dorin Goian a dezvăluit cum se comporta Gigi Becali atunci cînd venea în vestiarul roș-albaștrilor.

„Când avea o perioadă mai nefastă, mai venea în vestiar și ne certa. Intra în vestiar furtunos, foarte supărat, dar după zece minute se schimba. Ne făcea cu ou și cu oțet pe toți, ne lua pe fiecare în parte. Dar nu atunci când echipa mergea bine, venea după 2-3 meciuri în care nu reușeam să câștigam, dar imediat schimba discursul, mergeam toți la masă”, a spus Dorin Goian la GSP Live.

Cristiano Bergodi l-a dat afară din vestiar pe Gigi Becali

Totuși, printre cei care au lucrat la gruparea roș-albastră au existat și antrenori care au luat atitudine în privința modului în care Gigi Becali încearcă să facă legea la echipa pe care o patronează. Momentul uluitor petrecut în vestiarul FCSB, după un meci din Europa League, a fost relatat de unul dintre foștii fotbaliști ai echipei.

Romeo Surdu și-a amintit acel episod din 2009, după remiza albă de pe teren propriu cu Sheriff Tiraspol, când antrenorul de atunci al Stelei (denumirea sub care evolua la acel moment echipa lui Becali) l-a înfruntat pe patron și l-a scos din vestiar.

„Când Bergodi a intrat în vestiar, Becali era acolo deja. «Vă faceți de râs, nu vă e rușine?». Bergodi nu i-a spus «Te rog frumos să ieși», i-a spus altfel (râde). Nu mai țin minte exact ce. Apoi Becali i-a spus că de mâine nu mai e antrenor și asta a fost. Toți jucătorii ne-am dus după el să-l aducem înapoi, e un om magnific. O să vedeți ce o să facă la Craiova, e un super antrenor”, a spus Romeo Surdu, la GSP Live.

Evident că după acel episod, Bergodi a fost dat afară.

 

Urmăriți Impact.ro și pe