Ce făcea Gianina din Las Fierbinți pentru bani înainte de a deveni celebră. Dezvăluiri inedite

Elena Avramescu 01.09.2020, 14:59
Ce făcea Gianina din Las Fierbinți pentru bani înainte de a deveni celebră. Dezvăluiri inedite

Posibil să nu existe român care să nu fi auzit de Gianina din „Las Fierbinți”, unde actrița Anca Dumitra, în vârstă de 33 de ani, își interpretează cu excepție rolul, făcând un personaj savuros și extrem de amuzant. Astfel că popularitatea ei a crescut extrem de mult prin prisma acestui rol.

Ce făcea Gianina din Las Fierbinți pentru bani înainte de a deveni celebră

În serialul produs de Pro TV, Anca Dumitru o interpretează pe Gianina, fiica fostului primar, care este renumită pentru replicile sale directe și amuzante. Însă până să aibă acest rol care i-a adus popularitatea, actrița a muncit pe brânci și foarte puțini își mai amintesc cum arăta la debut și cum a apărut în primele ei producții.

O primă apariție pe care Anca Dumitru a avut-o a fost în urmă cu 10 ani în videoclipul „Temptation”, al lui Dony și David DeeJay, care a făcut furori atât în România, cât și în afara țării. În acel videoclip, actrița interpreta rolul unui psiholog care avea ședințe cu cei doi bărbați și le oferea niște prafuri care îi faceau să aibă halucinații. Vrând să se răzbune, cei doi bărbați i-au dat, fără să știe, acele prafuri și începe să aibă și ea halucinații în propriul cabinet.

Ce făcea Gianina din Las Fierbinți pentru bani înainte de a deveni celebră
Gianina din Las Fierbinți, de nerecunoscut

Dezvăluiri inedite făcute de Anca Dumitru

Pentru cei care abia acum văd prima oară videoclipul, nici nu o vor recunoaște pe actrița din „Las Fierbinți”, fiindcă la acea vreme era foarte tânără și la început de drum. Însă frumusețea ei se putea observa de pe atunci, fiind și extrem de carismatică.

Anca Dumitru a declarat deseori că rolul Gianinei e o provocare pentru ea, fiindcă este dificil să interpretezi o tânără “în totalitate naivă, credulă până la idioțenie”, însă cu toate acestea, serialul este amuzant pentru toți actorii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...