Ce făcea Dalida din Las Fierbinți, până să joace în serialul de la PRO TV. Actrița și-a încercat norocul în afaceri: „Criza m-a lovit drept în creștet”

Ioana Nechifor 15.10.2019, 18:40
Ce făcea Dalida din Las Fierbinți, până să joace în serialul de la PRO TV. Actrița și-a încercat norocul în afaceri: „Criza m-a lovit drept în creștet”

Ecaterina Ladin, cunoscută publicului sub numele de Dalida din Las Fierbinți, are o poveste de viață demnă de un scenariu de film. Originară din Republica Moldova, aceasta a fost nevoită să schimbe registrul pentru a se descurca financiar. Ea a avut o pauză în actorie timp de trei ani, vreme în care și-a încercat norocul în afaceri într-un domeniu total diferit de ceea ce face ea în prezent.

Ce făcea Dalida din Las Fierbinți, până să joace în serialul de la PRO TV

Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, cea mai cunoscută secretară din România, pe care telespectatorii o pot urmări în celebrul serial de comedie de la PRO TV, are o poveste de viață demnă de un scenariu de film.

Cu ani în urmă, până să ajungă cunoscută publicului român, Ecaterina și-a încercat norocul și în afaceri. Originară din Republica Moldova, ea tocmai venise din București și era nevoită să-și câștige cumva existența.

Cum banii din teatru erau foarte puțini, ea se baza în acea perioadă pe sprijinul fratelui său, cel care a ajutat-o atunci să se pună pe picioare și care i-a și dat o idee de afacere. La un moment dat, ea a avut o pauză în actorie, timp în care s-a concentrat pe ideea propusă de fratele său.

„Am avut o pauză de trei ani pentru că am avut o afacere. Fratele meu pe care l-am pierdut a avut o afacere în Chişinău cu producere de ţiglă metalică şi accesorii. La un moment dat mi-a zis că are un utilaj pe care nu-l foloseşte şi mi-a propus să deschid eu o fabrică în Bucureşti.

Eu eram muncitoare, dar nu ştiam nimic despre o astfel de meserie. Din teatru nu prea reuşeam să mă întreţin pentru că nu aveam cetăţenie română şi nimeni nu putea să mă angajeze, nimeni nu putea să mă plătească. Fratele meu m-a întreţinut vreo doi ani în Bucureşti, el îmi trimitea bani, el mi-a luat apartament după ce am terminat facultatea.

El m-a ajutat foarte mult, dar la un moment dat mi-a zis: „M-am săturat să am grija ta, nu mă deranjează că te întreţin, dar tot timpul stau cu grija că nu ţi-e bine acolo, hai să-ţi faci afacerea ta.“ Am acceptat”, a povestit Ecaterina, conform Adevărul.

Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți. Serialul de la PRO TV a făcut-o cunoscută publicului
Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți

Actrița și-a încercat norocul în afaceri: „Criza m-a lovit drept în creștet”

Actrița își amintește că a luat-o de la zero și a reușit să își construiască propria afacere, pe care ulterior s-a văzut nevoită să renunțe la ea.

„Cu şoferii de la firmă şi cu domnii care luau dimensiunile la acoperişuri, mergeam şi urcam pe acoperişurile Republicii Moldova, o ştiu pe toată de sus. Am învăţat ce înseamnă un acoperiş, ce înseamnă producţie, comerţ, contabilitate. M-am întors în România şi mi-am făcut firma.

Un an a mers foarte bine, dar apoi a venit criza, iar eu fiind un om foarte corect, care nu vrea să mintă sau să amăgească pe nimeni, să nu aibă omul un acoperiş prost şi să se strice după doi ani, voiam să am materie primă de cea mai bună calitate. Calitatea costă şi nu am rezistat pe piaţă. Criza m-a lovit drept în creştet, am încercat să salvez situaţia, dar nu am putut.

Plus că mi-era foarte dor de teatru, tare voiam să joc. Nu mai eram liniştită. L-am sunat pe fratele meu şi i-am zis: „Vino şi ia-ţi fierăraia că eu nu mai pot. A, şi vino şi plăteşte şi nişte datorii.“, a povestit actrița de la PRO TV într-un interviu pentru ziarul Adevărul.

Urmăriți Impact.ro și pe