Ce făcea Alexandra Stan în America, de fapt. A povestit tot abia acum: „Nu m-a obligat nimeni”

Iancu Andreea 21.05.2022, 22:34

Alexandra Stan este una dintre artistele cunoscute pentru o carieră de succes, fiind recunoscută la nivel internațional. Tânăra de 32 de ani a devenit faimoasă în România, însă a trăit o perioadă și în America, acolo unde a încercat să își aprofundeze pasiunea pentru muzică, sperând totodată că va deveni și actriță. În realitate, ceea ce a ajuns să facă însă Alexandra Stan în America este complet neașteptat. Nici măcar cântăreața nu s-a gândit la varianta asta.

Dezvăluiri neașteptate despre ceea ce făcea Alexandra Stan în America. Artista a povestit tot

Viața Alexandrei Stan a evoluat pe măsură ce a acumulat experiență. Cariera artistei s-a dezvoltat și ea și a cunoscut o ascensiune fulminantă. Puțini sunt cei care cunosc faptul că Alexandra Stan a fost purtată de pașii săi în America, acolo unde a ales să plece, lăsând în urmă tot. Vedeta spera să devină faimoasă ca actriță însă în realitate a ajuns să facă cu totul altceva. Artista a fost însă dezamăgită de experiența americană și a recunoscut că a dus dorul muzicii și activității de la studio.

„Cât am stat în L.A. am dispărut de peste tot. Nici pe internet nu mai postasem! Mă mutasem acolo cu gândul să devin cântăreaţă faimoasă, actriţă… Eu aveam nişte visuri dar am devenit casnică, stăteam şi găteam de trei ori pe zi, mergeam la piaţă. Îmi plăcea chestia asta, dar mi-am dat seama că nu pot fi eu fără muzică. Mie îmi place să cânt, să compun, să stau în studio, asta îmi place să fac, să merg la concerte, în turneu.”, a povestit Alexandra Stan în cadrul podcastului Fain și Simplu.

Ce făcea Alexandra Stan în America
Alexandra Stan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România

Cântăreața ajunsese să fie o femeie casnică

În ciuda faptului că se obișnuise cu viața agitată de artist, șederea în America i-a adus prea multă liniște. Alexandra și iubitul său de atunci, Bogdan, un tânăr surfer, au trăit o perioadă bună în Statele Unite, acolo unde artista a cunoscut experiența de femeie gospodină. Cântăreața a recunoscut că s-a transformat în mama partenerului său de viață. Deși nu se aștepta la această postură, Alexandra Stan a început să meargă la piață, să gătească și să lase deoparte pasiunea pentru muzică.

„Nu m-a obligat nimeni să fac toate astea! Dar cred că mi s-a cerut cumva. Eram cu Bogdan atunci şi el era surfer, am devenit un fel de mamă al lui. Am început să îl susţin pe partea asta, eram mereu lângă el. Îl înţelegeam că nu putea veni cu mine la studio pentru că trebuia să prindă nu ştiu ce valuri. Am trecut peste perioada aia, dar… Am devenit mama lui, îi găteam mereu, mă satisfăcea chestia asta. Nu numai că nu îmi plăcea să fiu artist, dar mi se părea greu. Mi se părea că nu mă mai încadrez în mediul ăla, tot ce voiam era să plec mai repede de la studio. Să merg acasă, să fac mâncare, să pun hainele la spălat.

M-am trezit la realitate când Bogdan a început să îmi propună să ne vedem şi cu alte persoane. Eu făcând toate sacrificiile astea pentru a fi cu el… Ar fi vrut să avem şi alţi iubit! Când mi-am dat seama, am sunat o prietenă şi am avut o criză”, a povestit Alexandra Stan la podcastul lui Mihai Morar.

Artista a reușit să depășească însă această perioadă și a revenit în România. După un mariaj, Alexandra Stan și-a canalizat din nou energia în muzică, lansând recent un nou album.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...