Ce face Simona Halep în izolare. E surprinzător la ce a ales să se uite

Ce face Simona Halep în izolare. E surprinzător la ce a ales să se uite

Simona Halep se pregătește pentru a fi în formă atunci când vor fi reluate întrecerile de tenis. Aflată acasă în România, constănțeanca își face timp și pentru altceva în afară de tenis.

Ce face Simona Halep în izolare. E surprinzător la ce a ales să se uite

Simona Halep se antrenează în casă, întrucât vrea să se mențină în formă pentru reluarea competițiilor de tenis. Câștigătoarea turneelor de Grand Slam de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019) este interesată însă și de alte evenimente sportive, printre puținele care se mai desfășoară pe planetă în această perioadă. Campionatul de fotbal australian este unul dintre preferatele Simonei Halep. Campionatul de fotbal nu s-a întrerupt în Australia, astfel că printre reprize de joacă cu nepoțica sa, Simona urmărește meciurile de fotbal ale echipei sale preferate, Port Adelaide FC.

Între timp, numărul 2 WTA a acceptat provocarea de a jongla cu hârtie igienică, și nu a făcut-o deloc rău.

Cum a ajuns Simona Halep să țină cu Port Adelaide FC

Pentru antrenorul Darren Cahill nu a fost o misiune imposibilă să o facă pe Simona Halep să simpatizeze cu Adelaide United. Antrenorul sportivei noastre este fanul declarat al echipei de fotbal australian și i-a făcut o surpriză româncei și i-a adus în cantonamentul din Dubai, susținut în iarnă, o bluză și o șapcă de la clubul său favorit.

În această perioadă, Halep nu a uitat de formația sa favorită, care a început foarte bine sezonul în Australia.

„Felicitări, PAFC, pentru acest început de an. Nu sunt sigură că înțeleg ce se întâmplă, dar vă urmăresc și vă susțin din România”, a scris Simona Halep pe contul său de Twitter.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI