Ce face și cum arată, la 16 ani, „Păpușa de la Glina”. Este de o frumusețe ireală. FOTO

Ioana Bucur 28.03.2022, 13:52

O copilă cu un chip de înger, o privire pe care nu ai cum să nu o observi, chiar și într-o încăpere plină. Povestea Adinei Asăvoaie și a familiei sale a impresionat și emoționat o țară întreagă. Astăzi, „Păpușa de la Glina” este o adolescentă superbă, iar frumusețea sa ireală a ajutat-o să își schimbe viața. Redacția Ego – Impact.ro a aflat, în exclusivitate, ce face și cum arată, la 16 ani, tânăra.

Ce face, la 16 ani, Adina Asăvoaie – „Păpușa de la Glina”

Adina Asăvoaie cucerea inimile românilor în urmă cu câțiva ani. Atunci, era o copilă cu un chip perfect, un înger care trăia, împreună cu familia sa, într-o căsuță modestă de la marginea Bucureștiului, un loc parcă rupt de realitatea locuitorilor din Capitală. Nu a avut o viață ușoară, a învățat de la o vârstă prea fragedă ce înseamnă suferința și lipsurile.

Însă frumusețea ei nu a fost un dar irosit. Astăzi, la 16 ani, „Păpușa de la Glina” strălucește pe marile podiumuri de modă din Italia, Franța și Dubai. Adina a jucat chiar și într-un film difuzat în America și în India.

Jurnaliștii redacției Ego – Impact.ro au avut ocazia să vorbească cu Adina Asăvoaie. Adolescenta ne-a povestit despre viața în lumina reflectoarelor, despre munca de fotomodel, dar și de actriță.

„Am stat perioade foarte lungi în Dubai, uneori și câte trei luni. Oamenii sunt ok, nu prea există viață socială pentru noi. În schimb, dacă am avut zile libere le-am folosit pentru a vizita diverse atracții, cum ar fi Global Village sau Miracle Garden, am mers la diferite plaje sau la mall. Nu sunt neapărat înnebunită după mâncarea tradițională, dar mi se face foarte dor de familie”, a spus „Păpușa de la Glina”, pentru ego.ro.

Ce face si cum arata, la 16 ani, Papusa de la Glina. Este de o frumusete ireala

„Sper să ne mutăm împreună la un moment dat și să îi pot susține financiar și moral pe mama și pe frații mei”

Visul ei cel mai mare este să poată strânge bani să cumpere o casă pentru familia ei. Mama și frații încă locuiesc în căsuța de lângă Glina, unde a copilărit și ea.

„Sper să ne mutăm împreună la un moment dat și să îi pot susține financiar și moral pe mama și pe frații mei. Momentan îmi doresc ca la 16 ani să reușesc să mă întrețin măcar pe mine”, a mărturisit Adina Asăvoaie.

A apărut în filmul „Enemy”, cu celebrul actor Vishal, care s-a difuzat în cinematografele din SUA, India și Emiratele Arabe.

„Am jucat și într-un film, „Enemy”, cu celebrul actor Vishal. Am făcut figurație în patru scene, eram prietena actriței din rolul principal, am filmat la Facultatea de Medicină, în campus. Filmul a fost difuzat în cinematografe, în ianuarie și în februarie, în SUA, India și în Emiratele Arabe. Am avut însă și multe campanii pentru haine și colecții vestimentare”, a mai spus tânăra.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...