Ce face și cum arată ginerele lui Gigi Becali. Cei doi au fost surprinși împreună la meciul FCSB-Botoșani

Rădulescu Valentin 05.07.2020, 11:39

Gigi Becali a devenit de curând bunic, o mare fericire pentru omul de afaceri. Acum se pare că își petrece timpul împreună cu ginerele lui, alături de care a fost surprins la meciul FCSB-Botoșani. Se pare că relația dintre cei doi este tot mai puternică. Dar cu ce se ocupă acesta?

Gigi Becali și ginerele, surprinși împreună!

Gigi Becali și-a făcut apariția lângă un bărbat necunoscut la meciul FCSB-Botoșani, care s-a jucat pe Arena Națională. Dar identitatea acestuia a fost aflată imediat de către jurnaliști. Se pare că Mihai Mincu, ginerele lui Becali, a decis să asiste alături de socrul lui la meci. În tot acest timp, tânărul nu l-a întrerupt mai deloc pe miliardar și s-a concentrat asupra jocului. Mihai Mincu este împreună cu Teodora Becali și au devenit recent părinții unei fetițe pe nume Maria. Totodată, Becali i-a asigurat acesteia o sumă mare de bani.

„Vorbim de mulți bani, de ordinul milioanelor de euro. Gigi spune că nimeni nu are viața cumpărată și e mai bine să lași lucrurile aranjate și clare din timpul vieții, ca să nu iasă discuții sau certuri de la bani.

Așa că, în familia Becali, fiecare știe de ce se va ocupa și ce va primi în cazul în care el pățește ceva. Gigi Becali este un om extrem de corect cu toată lumea, dar mai ales cu familia lui”, au spus surse din anturajul lui Gigi Becali.

Ce face și cum arată ginerele lui Gigi Becali. Cei doi au fost surprinși împreună la meciul FCSB-Botoșani
Sursă Foto: digisport.ro

Cu ce se ocupă ginerele lui Gigi Becali?

Supranumit și ”Prințișorul din Dobroești”, ginerele lui Gigi Becali are o situație financiară foarte bună. Ca și socrul său, acesta este un om de afaceri, care se ocupă fabricarea unor parfumuri și cosmetice. Mihai Mincu și-a pornit afacerile în anul 2017 cu vânzarea hainelor și comerțul de cafea, iar aceste lucruri l-au ridicat foarte mult în popularitate.

„E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie, a spus Gigi Becali, potrivit viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe