Ce face și cum arată fratele lui Sorin Bontea – celebrul chef de la Antena 1. Imagine rară

Nicu Stan 05.04.2021, 09:50

Ce face și cum arată fratele lui Sorin Bontea – celebrul chef de la Antena 1. Imaginea rară cu fratele celui mai secretos dintre bucătarii de la Chefi la Cuțite.

El este fratele lui Sorin Bontea. Cu ce se ocupă fratele juratului de la Chefi la Cuțite

Ce face și cum arată fratele lui Sorin Bontea – celebrul chef de la Antena 1. Bucătarul de la Chefi la Cutite este foarte  discret când vine vorba de viața de familie. Astfel, foarte puțini dintre telespectatori știu că și fratele faimosului Chef apare la TV.

Sorin Bontea este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țara noastră. Are o carieră impresionantă și este extrem de apreciat de publicul telespectator. A apărut la TV la Masterchef, apoi la Chefi la Cuțite. A câștigat un mare capital de imagine odată cu participarea și câștigarea marelui premiu Asia Express.

Imagine rara cu Sorin Bontea si fratele sau, Daniel
Imagine rara cu Sorin Bontea si fratele sau, Daniel

Sorin Bontea are un frate la fel de cunoscut

Sorin Bontea are un frate care este cel puțin la fel de cunoscut, dar în domeniul în care acesta activează. Pentru pasionații de snooker, vocea lui Daniel Bontea este una foarte familiară. De peste 20 de ani, fratele bucătarului de la Chefi la Cuțite îi însoțește la TV pe cei care iubesc acest sport.

Daniel Bontea are 59 de ani,  a fost campion național de snooker, iar în prezent este unul dintre cei mai buni comentatori de snooker din România, scrie spynews.ro. Cu o vechime în domeniu de peste două decenii, Daniel Bontea reușește să atragă și acum tinerii spre acest sport.

Copiii lui Sorin Bontea, tot mai prezenți pe rețelele de socializare

De ceva timp și fiica și fiul lui Sorin Bontea au început să devină mai vizibili în online, respectiv pe rețelele de socializare, însă soția bucătarului de la Antena 1 insistă să rămână înumbră.

Miruna, fiica lui Sorin Bontea, este foarte frumoasă, dar și talentată în ale bucătăriei. Tânăra i-a cucerit pe telespectatorii Chefi la Cuțite atunci când a venit și l-a surprins pe tatăl ei cu un desert extraordinar.

Sorin Bontea, surprins de fiica sa-Miruna

”În mod cert partea de desert o aveam asigurată de Miruna, ea este specialista în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă.

De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!”, mărturisea Sorin Bontea, după ce fiica lui a apărut la Chefi la Cuțite.

Sorin Bontea, mândru de copiii săi

Pe de altă parte, juratul de la Chefi la Cuțite se declară mândru de ambii săi copii și se întreabă cum a trecut timpul așa de repede.

”Mă uit la pozele astea și mă întreb când au trecut anii?! Azi e ziua Mirunei. Împlinește 18 ani. Mâine e ziua lui Iulian. Mă uit la pozele astea și încă mă simt tânăr…cât de cât. Mă uit la pozele astea și sunt mândru! La mulți ani, copiii mei!”, a scris Sorin Bontea pe rețelele de socializare, în dreptul unor fotografii cu fata lui.