Ce face și cum arată fratele lui Brad Pitt. Cei doi au urmat cariere diferite. Foto

Madlen Moraru 25.02.2020, 09:33
Ce face și cum arată fratele lui Brad Pitt. Cei doi au urmat cariere diferite. Foto

Actorul e celebru datorită producțiilor de la Hollywood în care a jucat. Fratele lui Brad Pitt e mai puțin cunoscut decât starul american. Cei doi au decis să urmeze cariere diferite și, la rândul lui, Doug a dobândit succesul prin diverse afaceri. Bărbatul este de meserie fotograf, prezentând încă din tinerețe un spirit antreprenorial deosebit.

Ce face și cum arată fratele lui Brad Pitt. Cei doi au urmat cariere diferite

De aceea, fratele lui Brad Pitt a decis să intre în afaceri, fiind cunoscut în lumea business-ului american. Douglas Mitchell Pitt este un om de afaceri, investitor, dar și filantrop și s-a născut pe 2 noiembrie 1966, în St. Louis, din Missouri. În anul 1990, a absolvit Universitatea de Stat din Missouri, și în acelaşi an s-a însurat cu Lisa Douglas. Cei doi au un mariaj solid, fiind fericiți alături de cei trei copii ai lor și-n ziua de astăzi. Aceștia se numesc Landon, Sydney şi Reagan și îl au pe celebrul actor Brad Pitt ca unchi.

Ce face și cum arată fratele lui Brad Pitt. Cei doi au urmat cariere diferite. Foto
Între Brad Pitt și fratele lui, Doug există foarte multe asemănări fizice

Chit că nu este celebru pe plan mondial ca renumitul star de la Hollywood, Doug a preferat mereu să rămână în umbra fratelui său și să se ocupe de afaceri. A preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și fiindcă nu iubește prea mult celebritatea. Bărbatul se implică foarte des și în diverse acțiuni caritabile, fiind cunoscut că are succes ca fotograf. Până acum a avut diverse expoziții, în locații din SUA precum Pennsylvania, California, Minnesota, fie în New York. Doug Pitt militează și pentru drepturile copiilor defavorizaţi din ţările slab dezvoltate, fiind un activist convins.

Doug Pitt e un fotograf de renume

Cei doi frați Pitt au optat pentru cariere diferite, dar între ei există destule asemănări fizice. Din acest motiv, fanii actorului îl confundă adesea pe bărbat cu acesta, iar în trecut Doug era amuzat de astfel de întâmplări.

“Suntem confundați unul cu altul de trei ori pe săptămână în ultimii 20 şi ceva de ani”, povestea fratele lui Brad Pitt, potrivit Hollywood Reporter.

În anul 2010, Doug a fost numit „Ambasador al Bunăvoinței în Tanzania”. În același an a escaladat și muntele Kilimanjaro, fiind un mare iubitor de alpinism.

Urmăriți Impact.ro și pe