Ce face și cum arată acum prima soție a lui Adi Mutu. Imagini uimitoare cu Alexandra Dinu

Marian Cărăvan 09.07.2020, 18:43

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au trăit o frumoasă poveste de dragoste la începutul anilor 2000, însă mariajul lor nu a durat foarte mult. Fosta soție a „Briliantului” o duce însă bine, iar la fiecare apariție uimește. Nici nu ai spune că se pregătește să schimbe prefixul.

Cum arată acum prima soție a lui Adrian Mutu

Pentru Alexandra Dinu timpul parcă s-a oprit în loc. Privind-o, nici nu ai zice că se apropie de 40 de ani. Toți bărbații întorc privirile după ea, iar Adrian Mutu nu poate decât să ofteze pentru că a pierdut-o pe Alexandra. O persoană discretă și atentă cu viața personală și cu modul în care arată. Chiar dacă a născut un băiat în scurta căsnicie cu Adi Mutu, Alexandra Dinu se bucură de un corp armonios. Cum de arată fabulos la vârsta sa (este născută pe 3 ianuarie 1981) a spus chiar ea.

„Am avut noroc să am un metabolism extraordinar. Întotdeauna am mâncat ca să trăiesc și nu am trăit ca să mănânc. Îmi place și să mănânc, nu spun nu. Am însă momente în care mi-e poftă de ciocolată, însă apoi urmează o perioadă în care nu mai mănânc nimic dulce. Cred că echilibrul este lucrul cel mai important atunci când vorbim despre viață sănătoasă. La fiecare câteva luni fac însă și o perioadă de detox. Așa cum avem nevoie de odihnă și de relaxare și organismul trebuie curățat, infiderent cât de bine și de corect mâncăm”, a declarat Alexandra Dinu pentru Ok Magazine.

 

E fericită alături de noul ei iubit

De când s-a despărțit de Adrian Mutu, actrița trăiește multe momente de fericire alături de noul ei iubit. Alexandra Dinu s-a mutat deja de patru ani în Statele Unite și are succes în cariera profesională dar și pe planul sentimental. Actrița trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de un superstar, Jeffrey Greenstein, unul dintre producătorii „Loving Pablo”. Alexandra este foarte fericită ca a găsit pe cineva care îi iubește băiatul și este un tată extraordinar.

„Faptul că am un copil a fost ca un test pentru iubitul meu la începutul unei noi relaţii. Consider că un bărbat care te iubeşte cu adevărat nu are cum să nu-ţi iubească la fel de mult şi copilul. Nu aş fi putut să am o relaţie decât cu un bărbat care nu doar îmi acceptă copilul, dar îl iubeşte şi e fericit să îl aibă parte din viaţa lui. Ceea ce mi s-a părut important în astfel de situaţii este ca Mario să înţeleagă că partenerul meu de viaţă nu este noul lui tată”, a povestit Alexandra Dinu pentru România TV.

Alexandra Dinu a trăit vreme de 16 ani în Italia, după care a decis să se mute în Statele Unite. Aceasta a jucat recent și în filme precum: ”Bullet Head”(Capcană mortală), cu Adrien Brody, şi “Final Score”, împreună cu Dave Bautista. Alexandra Dinu și Adrian Mutu și-au terminat căsnicia după doar trei ani de relație. În tot acest timp, a apărut și rodul dragostei lor, Mario. Despărțirea ar fi avut loc din cauza geloziei lui Mutu, atunci când la un eveniment schiorul Alberto Tomba a încercat să o seducă.

Urmăriți Impact.ro și pe