Ce face și cum arată acum Liviu Arteni, fostul soț al celebrei Israela Vodovoz. Viața lui s-a schimbat complet

Ana Ionescu 14.05.2021, 10:38
Liviu Arteni a devenit cunoscut în showbizul românesc după ce s-a căsătorit cu milionara de origine israeliană Israela Vodovoz, mai în vârstă decât el cu 23 de ani. La momentul căsătoriei, cuplul a fost foarte mediatizat, Liviu fiind acuzat că îi vânează averea celebrei femei. Israela a murit la vârsta de 70 de ani, iar după moartea acesteia Liviu Arteni a dispărut fără urmă.

Povestea cuplului Liviu Arteni și Israela Vodovoz

Căsnicia lui Liviu Arteni cu Israela Vodovoz a fost una foarte tumultuoasă, presată cu numeroase scandaluri ce au făcut subiectul multor emisiuni TV sau publicații online. Milionara și Liviu Arteni s-au căsătorit în anul 2008. De atunci, cei doi s-au perindat prin platourile televiziunilor, căsnicia lor atrăgând atenția publicului în special pentru diferența uriașă de vârstă dintre ei, 23 de ani.

Deși la început spuneau că se iubesc enorm, la scurt timp de la căsătorie au apărut și primele probleme. Liviu Arteni avea mari probleme cu alcoolul, iar Israela l-a acuzat în repetate rânduri că a agresat-o fizic. Israela Vodovoz a încetat din viață pe 9 martie 2018, lăsând în urmă o avere uriașă, din care Liviu Arteni a moștenit doar o mică parte. Acesta dispăruse fără urmă când Israela și-a dat ultima suflare. Milionara a fost găsită moartă în locuința ei, dezbrăcată, în baie. Femeia de afaceri avea o avere estimată la 50 de milioane de euro. A fost înmormântată în Israel, țara ei de origine.

Ce face si cum arata acum Liviu Arteni, fostul sot al celebrei Israela Vodovoz6
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni, fostul sot al celebrei Israela Vodovoz

Ce face acum Liviu Arteni. Este de nerecunoscut

La un moment dat, se spunea că Liviu Arteni s-ar afla în Anglia și s-ar fi recăsătorit. Noi informații au ieșit însă acum la iveală. Se pare că Liviu Arteni s-a mutat la țară și crește animale, potrivit wowbiz.ro. El locuiește într-o localitate din apropierea orașului Călărași și și-a construit o casă cu două niveluri în comuna Dorobanțu. Și-a făcut o mică fermă, pe care o întreține.

Vecinii spun că Liviu este un bărbat foarte muncitor, discret și își vede doar de muncile lui la fermă. Nu prea vorbește cu nimeni și este destul de retras. Fizic, Liviu Arteni s-a schimbat enorm. Nu mai are părul lung ca altădată și este de nerecunoscut.

Terenurile din Călărași, moștenire de la Israela

Liviu Arteni a ales zona Călărași pentru a-și construi ferma, deoarece Israela avea terenuri în comuna Dorobanțu. El a moștenit patru terenuri agricole în Călărași. A vândut două dintre ele și pe alte două și-a construit o fermă. Imediat ce a părăsit-o pe Israela, Liviu a locuit o perioada într-un cămin din Bacău. A plecat apoi în Anglia și în Spania, la Alicante. În momentul în care a aflat că Israela a murit, Liviu a suferit enorm și a mărturisit că a trăit foarte mult timp cu remușcări pentru că lăsat-o singură în ultimele clipe de viață.
Urmăriți Impact.ro și pe