Ce face și cum arată acum Cristina Rus, fosta colegă de trupă a Andreei Bănică. Viața i s-a schimbat radical. Foto

Iancu Andreea 29.05.2020, 10:32

Trupa Blondy făcea furori în anii 2000, când Andreea Bănică și Cristina Rus decideau să își unească talentele. În timp ce Andreea este prezentă și astăzi în industria muzicală și pe social media, Cristina a ales un alt drum în viață. Frumoasa blondă a renunțat la scenă și se bucură de un nou statut.

Erau frumoase și celebre, însă au ales drumuri separate

Andreea Bănică și Cristina Rus au făcut parte dintr-o trupă extrem de cunoscută în perioada 2001-2004. Cele două blonde au creat furori cu Trupa Blondy și piese precum ”Ai greșit”, ”Te-am iubit” sau ”Numele tău”. În ciuda succesului lor, Andreea și Cristina au ales drumuri diferite.

Andreea Bănică s-a lansat în cariera solo, cu care se mândrește până în prezent. De asemenea, are o familie frumoasă alături de Lucian Mitrea și cei doi copilași, Sofia și Noah. Pe de altă parte, Cristina a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. Astfel, Cristina Rus a avut câteva apariții TV după destrămarea trupei și apoi a decis să se orienteze către viața de familie.

Cristina este într-o formă de zile mari, chiar și după trei sarcini Foto - libertateapentrufemei.ro
Cristina este într-o formă de zile mari, chiar și după trei sarcini
Foto – libertateapentrufemei.ro

Cristina Rus, o mămică dedicată, căsătorită cu un milionar

După ce a renunțat la muzică, frumoasa Cristina a ales viața de familie. Aceasta arată extraordinar la cei 38 de ani și are chiar o familie numeroasă. Fosta artistă a născut cel de-al treilea copil în luna ianuarie a acestui an.

Începutul anului 2020 a fost pentru Cristina o nouă binecuvântare. Ea a adus pe lume în data de 19 ianuarie o fetiță superbă. Totodată, vedeta avea deja un băiat, Dragoș (10 ani) și o fetiță, Cristina Maria (6 ani). Potrivit libertateapentrufemei.ro, Cristina Rus nu a ales întâmplător numele micuței.

Am ales Cristina pentru că este numele meu şi Maria pentru că avem foarte multe persoane în familie cu acest nume. Este un nume sfânt şi-mi place foarte mult.

În privința partenerului de viață al Cristinei Rus, aceasta s-a căsătorit încă din 2009 cu milionarul Dragoș Bîlteanu. Acesta este un bărbat bogat, a cărui avere a fost estimată în 2004 la 90 de milioane de euro. Cu toate acestea, Cristina a fost nevoită să îl susțină pe soțul său, care a ajuns în spatele gratiilor pentru fraudă economică.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...