Ce face și cum arată acum Costel Busuioc, supranumit Pavarotti din Carpați. Viața i s-a schimbat total

Redacția IMPACT 06.08.2020, 15:58

Costel Busuioc, celebrul tenor cu voce de aur a ajuns să fie de nerecunoscut! Cunoscut prin intermediul unui show de talente din Spania, la care a participat în urmă cu mai mulți ani, cântărețul a fost cunoscut o vreme, însă nu a urcat prea multe trepte pe scara succesului. Românii au cam uitat de el, ce-i drept, dar nici el nu mai arată la fel ca înainte.

Cum arată acum Costel Busuioc și ce face

Celebrul zidar din Spania, ajuns tenor după ce a participat la un concurs celebru de talente din Spania, a ajuns să fie de nerecunoscut. Bărbatul are 46 de ani acum, iar anii și-au spus cuvântul asupra sa. Cu o copilărie chinuită și dificilă. Muncitorul cu voce de aur nu mai este atât de celebru pe cât era acum câțiva ani. Asta și pentru că și este destul de dificil să ajungă la la operă, prin prisma faptului că nu are studii muzicale.

Din banii câștigați de la concursul din Spania, Costel Busuioc și-a cumpărat un teren de 5.000 de mp în Arad, un autoturism Opel Zafira, însă a locuit în continuare cu chirie în Timișoara. Ideea achiziționării terenului nu a fost gândită cu scopul de a-și construi o casă, ci în ideea de a câștiga mai mulți bani de pe urma lui. Din păcate, criza economică din 2008 i-a spulberat acest vis, iar terenul nu a mai putut fi vândut.

Costel Busuioc, convertit la religia penticostală

Viața lui Costel nu s-a schimbat atât de mult pe cât a sperat. Grija zilei de mâine a rămas încă la fel de mare. Dar cântărețul și-a găsit liniștea în Dumnezeu, motiv pentru care a decis să se convertească la religia penticostală.

„Cum am cunoscut biserica penticostală? Eram slujă la Hațeg. Și mă duceam cu fetele unui penticostal, avea 12, la adunare, mi-erau tare dragi. Îmi plăceau cântările la voi. Ce m-a apropiat cel mai mult, eram la Timișoara, necăjit și amărât. Iar unul mai amărât din biserică mi-a prezis că voi ajunge mare, voi sta lângă pastori și voi propăvădui cuvântul Domnului. M-am mirat pentru că aveam 16 ani, iar eu nu știam să citesc ori sa scriu. Silabiseam. A avut dreptate”, a declarat tenorul pentru Libertatea, în urmă cu mai mulți ani.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Recomandări