Ce face și cum arată acum Consuelo, fosta nevastă a lui Adi Mutu. Schimbări majore la 7 ani de la divorț

Redacția IMPACT 22.04.2020, 11:06
Ce face și cum arată acum Consuelo, fosta nevastă a lui Adi Mutu. Schimbări majore la 7 ani de la divorț

Consuelo Matos, fosta soție a lui Adrian Mutu, este de nerecunoscut în prezent. Cu mai bine de 7 ani în urmă, ea și fostul jucător de fotbal formau unul dintre cele mai intens mediatizate cupluri. Divorțul de fotbalist a tranformat-o pe cea care i-a dăruit acestuia și două fetițe.

Ce face și cum arată acum Consuelo, fosta nevastă a lui Adi Mutu

Adrian Mutu are din relațiile anterioare doi băieți, dar și două fete. Cele două sunt din rezultatul poveștii sale de iubire cu Consuelo Matos. Mai mult, mezinul fostului jucător are aproape 4 anișori, pe când băiatul cel mare va împlini, anul acesta, vârsta de 17 ani. Cândva, fosta parteneră a „Briliantului”, avea și renumele de cea mai hot apariție, în ceea ce privește soțiile de fotbaliști. Consuelo era des menționată în astfel de topuri și a fost foarte multă vreme în lumina reflectoarelor. Bruneta superbă originară din Republica Dominicană s-a întors în țara ei natală, după separarea de Adrian Mutu.

Ce face și cum arată acum Consuelo, fosta nevastă a lui Adi Mutu. Schimbări majore la 7 ani de la divorț
Consuelo este o prezență total diferită în momentul actual, față de perioada în care era soția lui Adrian Mutu

În prezent, Consuelo este în continuare o apariție superbă și cu siguranță întoarce toate privirile în cadrul aparițiilor sale. Deși nu mai are prea multă treabă cu lumea mondenă, păstrează o ținută elegantă și în postările de pe rețelele sociale. Fosta parteneră de viață și mama fiicelor lui Adrian Mutu are foarte mulți fani și pe Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face.

Schimbări majore la 7 ani de la divorț

Totodată, Consuelo duce o viață de lux, pentru că este mândra deținătoare a unei afaceri de milioane de dolari. Ceea ce înseamnă că fetițele sale nu duc lipsă de absolut nimic, nici pe timpul crizei sanitare. Din mariajul cu superba brunetă din Republica Dominicană au rezultat fiicele lor, Adriana Lea, de aproape 14 ani, și Maya Vega, de 11 ani. Aceștia au fost căsătoriți din 2005 până în 2013, după care a urmat un divorț răsunător. Mai este cunoscut că bruneta și-a reluat viața când a revenit în Republica Dominicană. Și-a crescut fiicele și a urmat și câteva cursuri de actorie. Pentru că nu și-a limitat activitățile, pe lângă afacerea de milioane de dolari, Consuelo a marcat și apariții în două filme, potrivit prosport.

Urmăriți Impact.ro și pe