Ce face și cum arată acum Arsenie din O-Zone. Transformare uimitoare. Foto

Diana Radu 23.07.2020, 11:50

Trupa O-Zone făcea furori atât în România, cât și în afară, prin anii 2000 cu piese precum „Dragostea din Tei” și „De ce plâng chitarele”. Mai mult cei trei membri ai formației: Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș făceau valuri în rândul domnișoarelor.

Cum arată acum și cu ce se ocupă Arsenie din O-Zone

O-Zone reușise chiar să obțină titlul de cel mai de succes grup din Europa, în anii 2004. Însă, trupa s-a destrămat un an mai târziu, iar cei trei membri și-au continuat carierele individual. Radu Sîrbu și-a deschis o casă de discuri, în timp ce Dan Bălan s-a lansat solo în muzică și a reușit să obțină succesul și peste hotare. Dar ce s-a întâmplat cu Arsenie?

Ei bine, Arsenium, pe numele său de scenă a rămas în industria muzicală și s-a concentrat pe piața din Rusia, unde a avut mare succes. Despre colegii săi din trupa O-Zone, acesta spune că păstrează legătura cu ei, însă îi este mult mai bine cu cariera solo pe care și-a ales-o.

o-zone, trupa, arsenie
Trupa O-Zone

Din punct de vedere fizic, fostul membru al trupei O-Zone s-a transformat total. Arsenie a adoptat un look mult mai îndrăzneț și foarte diferit față de cel care l-a făcut celebru. Artistul o duce bine și pe plan sentimental fiind într-o relație cu o rusoaică, Mianna, împreună cu care cântă în concerte. Mai mult, aceștia scot și piese împreună și se bucură de un real succes. De asemenea, au planuri mari de viitor împreună.

„M-am așezat la casa mea. Mă iubește și o iubesc foarte mult. (…) fata mea e foarte frumoasă. Îmi plac vacanțele, ne facem timp”, a declarat Arsenie anul trecut.

Cât despre o posibilă reuniune a trupei, Arsenie a declarat din nefericire pentru fani că această variantă nu mai există, drept pentru care nu mai poate fi luată în calcul.

Urmăriți Impact.ro și pe