Ce face și cum se simte Draga Olteanu Matei, la 86 de ani. Informații în exclusivitate despre marea actriță

Alexandra Andrei 19.06.2020, 15:57
Ce face și cum se simte Draga Olteanu Matei, la 86 de ani. Informații în exclusivitate despre marea actriță

În urmă cu câteva zile, un ziar local din Moldova a publicat ca sigură informația că Draga Olteanu Matei a trecut în neființă, informația propagându-se în tot mediul online. Impact.ro a reușit să dea de urma îndrăgitei artiste și să afle mai multe detalii despre starea acesteia de sănătate.

Ce face și cu se simte Draga Olteanu Matei, la 86 de ani

O publicație a dat ca sigură moartea actriței Draga Olteanu Matei! Zeci de generații au râs cu gura până la urechi la momentele sale umoristice, ori la interpretările din piesele de teatru. Ajunsă la vârsta de 87 de ani, Draga Olteanu Matei este considerată una dintre cele mai mari actrițe din toate timpurile, ea jucând în 90 de filme, 60 de piese de teatru și în peste 100 de roluri de televiziune. De mai bine de cinci ani, Draga Olteanu Matei a părăsit Bucureștiul, orașul său natal, mutându-se la Piatra Neamț, în casa unei bune prietene.

Ce face și cu se simte Draga Olteanu Matei, la 90 de ani. Informații în exclusivitate despre marea actriță
Draga Olteanu Matei are în prezent vârsta de 90 de ani și starea marii actrițe este una bună

Îndrăgita actriță a slăbit enorm, iar sănătatea sa a avut mult de suferit. Totul după moartea soțului său, renumitul medic Ion Matei, cu care a fost căsătorită timp de 45 de ani. Zilele trecute, un ziar local din Moldova a publicat o știre care dădea ca sigur faptul că artista a murit, iar știrea a stârnit rumoare în rândul internauților. Știrea a fost distribuită de mii de ori, iar sute de mii de oameni au postat mesaje de condoleanțe.

Informații în exclusivitate despre marea actriță

Impact.ro a încercat în repetate rânduri să o contacteze pe actriță, însă fără a avea succes. Apropiații acesteia ne-au asigurat, însă, că Draga Olteanu Matei trăiește și că este foarte bine.

“Desigur că are probleme de sănătate, ca orice altă persoană de aproape 90 de ani. Însă nu suferă de vreo afecțiune gravă și în niciun caz nu a încetat din viață. Este bine, voioasă, scrie piese de teatru, citește în curte, se uită la televizor, uneori iese seara la plimbare în jurul casei. Se bucură de bărânețe, de soare, de flori. Ne povestește mereu de soțul dumneaei și ne spune că de abia așteaptă să îl reîntâlnească în Ceruri. Nu dorește să se întoarcă la București, spune că aici, la Piatra Neamț, este casa dumneai. Este adevărat că nu mai primește atât de mulți musafiri ca în urmă cu 2-3 ani. Obosește mult mai repede, se odihnește mai mult. Îi este și foarte teamă de toată problema aceasta cu coronavirusul, așa că a stat destul de izolată”, au spus surse de încredere, din apropierea marii actrițe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...