Ce face Sandra Izbașa pentru logodnicul ei. Aşa nu a mai fost văzută niciodată frumoasa fostă gimnastă

Iancu Andreea 20.01.2021, 13:23
Ce face Sandra Izbașa pentru logodnicul ei. Aşa nu a mai fost văzută niciodată frumoasa fostă gimnastă

Sandra Izbașa se bucură de o perioadă superbă în viața sa. Pe lângă reușitele de pe plan sportiv, care au consacrat-o, fosta gimnastă a fost cerută recent în căsătorie de logodnicul ei, nepotul celebrului Ștefan Bănică Jr. De atunci, frumoasa sportivă are extrem de multă grijă de ea. Recent, ea a fost văzută într-o ipostază mai puțin obișnuită pentru admiratorii săi.

Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie în ziua de Crăciun

După mai multe relații eșuate, Sandra Izbașa și-a găsit sufletul pereche. Frumoasa sportivă l-a cucerit iremediabil pe Răzvan Bănică, nepotul celebrului artist, motiv pentru care acesta a decis să își ia inima în dinți și să o ceară în căsătorie pe iubita sa. Cei doi și-au recunoscut relația în luna septembrie a anului trecut, când Răzvan a postat o fotografie alături de Sandra pe contul său de Instagram. Apoi, la doar câteva luni distanță, de Crăciun, fosta gimnastă a primit cea mai frumoasă surpriză. Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de Răzvan Bănică în ziua de Crăciun.

Pentru a marca acest eveniment special, sportiva a ales să publice un mesaj plin de emoție și vorbe frumoase la adresa logodnicului său. Fericită și împlinită, Sandra a răspuns afirmativ la cererea în căsătorie și și-a exprimat sentimentele extrem de puternice față de viitorul său soț.

„DA !” Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică ! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit ! @razvanbanica1
25.12.2020 #isaidyes, scria fosta gimnastă pe Instagram.

Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie de Crăciun, de Răzvan Bănică
Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie de Crăciun, de Răzvan Bănică

Sandra Izbașa, la coafor, de dragul logodnicului ei

Pentru că orice viitoare mireasă cunoaște euforia de dinainte de nuntă, cu siguranță gestul Sandrei este unul cât se poate de firesc. Împlinită din toate punctele de vedere, frumoasa sportivă se bucură să petreacă timpul în salonul de frumusețe, având grijă de modul în care arată și pregătindu-se pentru ziua cea mare. Pentru că deocamdată situația nu permite o nuntă așa cum visează orice femeie, Sandra și  Răzvan nu au stabilit o dată exactă la care își vor jura iubire veșnică.

Până la ziua nunții, proaspăt logodită, Sandra se îngrijește de aspectul său fizic și a ales să petreacă timpul într-un salon de frumusețe, potrivit imaginilor postate de reporterii spynews.ro. Fosta gimnastă s-a lăsat pe mâna unor profesioniști pentru a-și vopsi părul, în timp ce ea s-a relaxat, aruncând din când în când și câte un ochi la telefonul mobil. De admirat faptul că Sandra a decis să respecte măsurile de siguranță în contextul pandemiei și nu s-a dezis de masca de protecție pe tot parcursul vizitei la salon.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...