Ce face Roxana Vancea pentru a nu-şi supăra soacra. Mai rar aşa ceva: „E plăcerea ei” (exclusiv)

Badea Violeta 26.11.2021, 09:22

Roxana Vancea se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Vedeta are un soț iubitor și a devenit de curând mămică, așa că se bucură de un băiețel superb. Mai mult, antrenoarea de fitness a găsit o a doua mamă în persoana soacrei sale, care o ajută foarte mult cu creșterea celui mic. Roxana Vancea a spus ce face pentru a nu o supăra pe mama soțului ei. Iată declarația vedetei!

Ce face Roxana Vancea pentru mama lui Dragos Paiu

Luna aceasta, Roxana Vancea și Dragoș Paiu au devenit părinții unui băiețel. Vedeta a născut natural în cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia din București, iar micuțul a cântărit 3200 kg și a avut 51 cm lungime.

Antrenoarea de fitness s-a externat la doar o zi după ce l-a adus pe lume pe primul său copil, iar acum se bucură de cele mai frumoase momente din viața ei. Cu toate astea, mămicile știu că a fi părinte implică multă responsabilitate. Din fericire, vedeta este ajutată atât de mama, cât și de soacra ei.

Roxana Vancea a scos la iveală faptul că are o relație foarte bună cu mama lui Dragoș Paiu. De dragul acesteia, vedeta a renunțat la plăcerea de a-i face ea prima băiță bebelușului. Aceasta i-a dat soacrei sale această sarcină.

„Bebe stă la noi în cameră, are un pătuț pus lângă al nostru. E o schimbare, dar cred că eram pregătită pentru toate. Mi se pare că totul vine așa natural. E mama la mine, mai vine și soacra mea la băiță. E plăcerea ei și am zis că nu i-o iau.

Aștept să apuc să-i fac și eu prima mea băiță, dar pacă-mi pare rău de ea, să-i iau această bucurie. Eu doar o ajut. De două zile lui bebe i-a căzut și buricul, așa că totul este ok.”, a declarat proaspăta mămică, citată de Playtech.ro.

Roxana Vancea a dezvăluit numele bebeluşului.
Roxana Vancea, Dragos Paiu si baietelul lor

Câte kilograme are Roxana Vancea după ce a născut

Roxana Vancea este mai fericită ca niciodată pentru că a reușit să revină la silueta ei de invidiat într-un timp foarte scurt. Vedeta povestește că are 47 de kilograme, exact greutatea pe care o avea înainte să rămân însărcinată. Antrenoarea de fitness a dezvăluit că a mâncat normal în timpul sarcinii, dar a renunțat la dulciuri.

„M-am cântărit și am 47 de kilograme, fix cât am avut înainte să rămân însărcinată. Am mâncat normal în timpul sarcinii, am renunțat doar la dulciuri.

A doua zi după ce am născut, dădusem 4 kilograme jos și apoi încă unul. Dar fără vreo dietă pentru că mănânc foarte mult pentru că alăptez și nu pot ține diete.”, a precizat fosta asistentă TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...