Ce face Ramona Olaru cu salariul de la Antena 1. „Nu sunt genul de persoană care să strângă bani”. Video

Badea Violeta 25.01.2023, 20:49

Ramona Olaru este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite asistente TV de la noi din țară. Superba blondină se bucură de un succes incredibil, iar acest lucru se reflectă și în câștigurile pe care le obține lună de lună. De curând, vedeta a vorbit despre banii pe care îi încasează. Totodată, aceasta a dezvăluit și ce face cu ei.

Ramona Olaru a spus ce face cu banii pe care îi câștigă

În vârstă de 33 de ani, Ramona Olaru se poate considera o femeie norocoasă și pe plan personal, dar mai ales pe plan profesional. E fericită alături de iubitul său, Cătălin Cazacu, dar și cu locul de muncă pe care îl are la Antena 1.

Frumoasa blondină a debutat în televiziune în urmă cu șase ani de zile, atunci când a fost asistentă la emisiunea „Prietenii de la 11”, moderată de Diana Munteanu și Florin Ristei. Show-ul a fost, însă, scos din grilă în anul 2019.

La scurt timp, Ramona Olaru a înlocuit-o pe Flavia Mihășan la „Neatza cu Răzvan și Dani”, acolo unde se află și astăzi și îi merge de minune. În cadrul unui interviu pentru Ego.ro, vedeta vorbit despre veniturile sale și despre modul în care își gestionează banii.

„Am aflat și eu târziu că anumite bijuterii sau anumite piese vestimentare sau încălțăminte vor fi mai târziu scumpe dar mie îmi place să trăiesc clipa.

Eu nu sunt genul de persoană care zice că strânge bani să aibă mai târziu. Cu ce mă ajută mai târziu? Vreau să mă bucur acum, astăzi.

Avem câțiva ani de trăit în viața asta, sper că mai avem și altă viață, și atunci trebuie să ne bucurăm de ea atunci când e, nu peste 10 ani sau că vreau eu să strâng nu știu ce. Chiar nu”, a declarat blondina pentru sursa citată.

Citește și Relația dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, demontată de fosta parteneră a motociclistului. „Au fost multe ca și ea. Aceeași poveste…vorbă multă, fapte puține”!

Cadourile indecente pe care le primește Ramona Olaru
Ramona Olaru

Ramona Olaru a avut o copilărie marcată de lipsuri

În prezent, Ramona Olaru este extrem de cunoscută și are aproape tot ce își dorește, însă, în copilărie, vedeta a avut multe lipsuri. Asistenta TV a mărturisit, în cadrul aceluiași interviu, că nu a primit niciun cadou în ziua în care a împlinit 18 ani.

„Deja știe foarte multă lume că sunt o fată crescută la fermă, cu părinți care nu au avut posibilități și atunci nu am primit astfel de cadouri niciodată.

Nici nu am avut petrecere de 18 ani. Adică pentru ce să primesc un astfel de cadou dacă nu a fost petrecere? Niciodată nu am primit de la părinți ceva simbolic de genul acesta. Nici scump, nici ieftin, de niciun fel”, a spus Ramona Olaru pentru sursa de mai sus.

Citește și Dorința arzătoare pe care Ramona Olaru de la Neatza și-a pus-o pentru 2023. Vedeta are planuri mari. „Cât mai curând în viața mea”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...