Ce face Pavel Bartoș în culise la Românii au talent. Smiley l-a dat de gol în fața unor profesoare

Iancu Andreea, Mirabela Năstase 30.04.2021, 21:19

Unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de talente, de la PRO TV, ascunde un aspect neștiut din culisele emisiunii, dezvăluit chiar de către Smiley. Deși se presupune că ajută concurenții să scape de emoții, încurajându-i înainte, dar și după prestațiile de pe scenă, puțini cunosc ce face Pavel Bartoș, de fapt, în culise la Românii au talent. Artistul și-a dat de gol colegul, povestind ce se întâmplă în realitate în spatele cortinei.

Smiley a dezvăluit ce face Pavel Bartoș în culise la Românii au talent după momentul unor profesoare

Un grup de cadre didactice, venite pentru a-și arăta talentul și pasiunea pentru dans, a reușit să îi emoționeze pe jurați după ce au dezvăluit și povestea din spatele prestației. Totodată, momentul de folclor i-a reamintit lui Smiley cum petrecea alături de Pavel Bartoș în culise, atunci când nu se afla la masa juriului la Românii au talent. Pentru a destinde atmosfera, actorul Florin Călinescu a făcut o remarcă care a adus zâmbetul pe buze celor prezenți, menționând faptul că apreciază prezența doamnelor profesoare pe scenă.

De când așteptam să prind niște învățătoare să le iau la întrebări, a remarcat imediat Florin Călinescu, care s-a arătat fascinat de povestea grupului de dans popular.

Ce face, de fapt, Pavel Bartoș, în culise la Românii au talent
Momentul folcloric de la Românii au talent a stârnit reacții în rândul juraților

Pe de altă parte, Smiley a ținut să se asigure că reprezentanta grupului folcloric „Jocul” este bine, după ce a remarcat faptul că emoțiile și dansul intens din timpul prestației au făcut-o să respire pe aceasta cu dificultate. Astfel, artistul a decis să îi întrerupă discursul.

Stați așa! Mă scuzați! Sunteți ok? Am văzut că respirați foarte greu. S-a întâmplat ceva? Cred că nu puteți respira, a spus Smiley îngrijorat.

Pavel Bartoș, dat de gol de Smiley

Cele 12 concurente, venite tocmai de la Brăila, și-au dorit să transforme prezența lor pe scenă într-un tribut adus profesorului care le-a îndrumat, dar care a părăsit această lume. Astfel, emoțiile le-au copleșit și au fost vizibile imediat după momentul lor.

Sunt bine, totul e de la emoții. Vă spun imediat ce s-a întâmplat. Domnul profesor care ne-a îmbolnăvit de această „patimă” a jocului popular a decedat anul trecut, iar noi în ajun de Crăciun nu am petrecut, ci l-am condus pe acesta pe ultimul drum, a explicat membra grupului.

În continuarea momentului, Smiley a făcut o dezvăluire inedită și a recunoscut faptul că alături de Pavel Bartoș obișnuiește să se bucure de dansul popular, în culisele emisiunii Românii au talent.

De obicei la numerele astea eu cu Pavel dansăm în culise alături de ansamblu, dar de data asta m-am bucurat să văd totul din față. Acum sunt și eu pus în situația de a pune notă profesorilor și învățătorilor, a mărturisit Smiley.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...