Ce face Olivia Steer pentru a întineri. Gestul e considerat o ciudăţenie, clar!

Andra Daoud 25.11.2021, 20:40

Vedetele apelează la tot felul de trucuri pentru a arăta bine. Unele sunt metode dovedite, altele sunt de-a dreptul ciudățenii, cert este că multe persoane publice bagă mâna în foc că funcționează în cazul lor. Un exemplu în acest sens are și Olivia Steer.

Ce face Olivia Steer pentru a preveni îmbătrânirea

Soția lui Andi Moisescu promovează de câțiva ani un stil de viață sănătos și o alimentație raw-vegană, însă secretele ei de frumusețe sunt mult mai multe. Soția lui Andi Moisescu are un obicei pe care mulți l-ar considera ciudat, dar despre care ea spune că o ajută să se mențină tânără.

Fosta prezentatoare TV practică statul pe întuneric pentru a-și menține tinerețea tenului. Ea spune că terapia numită ”camera întunecată” o ajută să prevină îmbătrânirea. Olivia Steer este și adepta rugăciunii și a meditației, iar aceste ritualuri o ajută din punct de vedere spiritual.

Nu ar fi prima declarație controversată pe care o face fosta prezentatoare în ultima vreme. Olivia Steer este cunoscută pentru faptul că nu este adepta medicinei tradiționale, iar convingerile ei au scandalizat, de-a lungul timpului, opinia publică și medicii.

Ce face Olivia Steer pentru a întineri. Gestul e considerat o ciudăţenie, clar!
Ce face Olivia Steer pentru a întineri. Gestul e considerat o ciudăţenie, clar!

Olivia Steer, ceea mai cunoscută anti-vaccinistă din România

Vedeta în vârstă de 45 de ani este cunoscută pentru faptul că nu crede în medicina modernă. Ea promovează de ani de zile homeopatia și terapiile alternative, după ce și-a văzut sora răpusă de cancer. Soția lui Andi Moisescu este o contestatară foarte vocală a vaccinurilor și a avut numeroase schimburi de replici cu medici, din cauza informațiilor pe care le promovează în spațiul public.

Olivia Steer a stârnit din nou indignare în mediul online recent, când a declarat că nu își face mamografie și test Papanicolau, două analize de screening esențiale pentru depistarea cancerului în formă incipientă. Postarea respectivă a atras numeroase critici în mediul online, atât din partea urmăritorilor, cât și din partea unor ONG-uri care promovează accesul femeilor la servicii medicale și importanța efectuării acestor controale anuale.

Olivia este căsătorită de 17 ani cu Andi Moisescu și au împreună doi băieți. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când lucrau la aceeași televiziune, la începutul anilor 2000, mai exact, când Olivia era prezentatoare de știri la Pro TV. Ulterior, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor și a renunțat la televiziune. Este prezentă însă în continuare în mediul online și are un blog unde își promovează convingerile cu privire la sănătate.

Urmăriți Impact.ro și pe