FOTO EXCLUSIV

Ce face Malvina Cervenschi, deși e în cârje, cu angajații după ea. Imagini unice cu fosta vedetă a TVR

Stan Filon 15.04.2021, 11:26

Malvina Cervenschi a fost un nume foarte cunoscut în România. A fost prezentatoare la TVR, dar s-a retras din lumea televiziunii pentru a străluci în lumea afacerilor cu diamante. Se pare că fostei vedete îi merge destul de bine, chiar și în pandemie.

Ce face Malvina Cervenschi, deși este în cârje

Malvina Cervenschi a fost una dintre cele mai frumoase vedete de televiziune din România. Atrăgea privirile tuturor, mai ales bărbaților, care nu se mai dezlipeau de televizor atunci când ea prezenta știrile. Ei bine, a decis să se retragă din lumea showbizz-ului pentru a se dedica afacerilor.

După cum paparazzy Impact.ro au aflat, Malvina face orice pentru a merge la salonul de înfrumusețare, este în stare să se târască în cârje și să pună pe drumuri o adevarată armată de angajați, o asistentă personală și un șofer. Malvina a fost surprinsă mergând în cârje la un salon de mega fițe din zona de nord acolo unde a stat peste două ore. La plecare, Malvina a ieșit din salon ca o adevărată vedetă de la Hollywood. Se sprijinea într-o cârjă și sorbea dintr-o sticlă de suc cu paiul. Vedeta se pare că s-a accidentat recent și are nevoie de sprijinul unei cârje pentru a se deplasa.

Ce face Malvina Cervenschi, desi este in carje
Ce face Malvina Cervenschi, desi este in carje

 

Secretul Malvinei Cervenschi

Malvina Cervenschi a terminat Colegiul ”Traian” din Drobeta Turnu Severin, iar în 2002 a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a unei universităţi private. Cariera sa în televiziune a început în martie 2003. Printre altele, ea a prezentat o rubrică meteo, a moderat o emisiune culinară şi a prezentat ştirile. În octombrie 2012 a simțit însă nevoia să meargă mai departe și a renunțat la colaborarea cu Televiziunea Publică.

Puțini sunt cei chiar și printre fanii Malvinei Cervenschi care îi știu secretul. Malvina s-a născut, de fapt, Simona. Simona Popa s-a tot prezentat prietenilor și celor cu care intra în contact, până în anul 2006, când s-a căsătorit cu Bogdan Cervenschi – coproprietarul unor baruri. După cinci ani, ea a divorţat de afacerist, însă a păstrat numele acestuia. S-a aflat însă că, de fapt, pe Malvina nu o chema nici Popa, ci numele ei primit la naștere a fost Simona Ciuciulete, de care însă s-a rușinat ani la rând, până l-a inventat pe cel de Simona Popa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...