Ce face Loredana Groza în fiecare seară. Vedeta spune că așa se menține tânără și la 52 de ani

Elena Avramescu 24.07.2022, 09:26

Îndrăgita și controversată cântăreață Loredana Groza a decis să dezvăluie trucurile prin care se menține tânără și frumoasă. Vedeta a fost de multe ori acuzată că a exagerat cu bisturiul și cu operațiile estetice, însă a negat aceste lucruri de fiecare dată și a susținut în repetate rânduri că sportul și dieta o ajută să se mențină atât de bine.

Trucul Loredanei Groza pentru un ten de vis

Nu mai este un secret faptul că Loredana Groza se află în centrul atenției cu fiecare apariție a sa, mai ales că de fiecare dată pare din ce în ce mai tânără. Gurile rele spun că a exagerat cu intervențiile estetice, sau că machiajul este în exces ori că apeleaza la prea multe filtre atunci când își face poze. În plus, și ținutele sale vestimentare sunt aspru criticate, fiind considerate multe prea vulgare.

Cu toate acestea, Loredana Groza nu bagă în seamă răutățile aduse la adresa sa, iar cert este că, la cei 52 de ani ai săi, artista arată extrem de bine și se bucură de viață mai mult ca niciodată.

În pofida criticilor constante, artista a decis să dezvăluie câteva trucuri de frumusețe la care apelează de ani buni, acesta fiind motivul pentru care arată atât de bine. În cadrul unui interviu, vedeta a mprturisit că încă de la primele sale apariții pe scenă, a ținut cont de două reguli de aur, de la care nu se abate nici în prezent, fiind vorba despre hidratarea și demachierea, esențiale în procesul menținerii unui ten ca de porțelan.

Cum reuseste Loredana Groza sa fie in forma si sa faca fata si la patru concerte pe zi
Trucul de frumusete al Loredanei Groza

„Important e să te hidratezi, să te demachiezi în fiecare seară. E prima lecție pe care am învățat-o din momentul în care am apărut pe scenă și am început să folosesc fardurile”, a zis Loredana Groza în cadrul unui interviu.

În plus, recunoaște că și factorul genetic este la fel de important, fiind extrem de norocoasă deoarece se bucură de o piele fără probleme, care nu i-a dat niciodată bătăi de cap. Mai adaugă faptul că aspectul tenului și al pielii întregului corp este cu mult mai important decât un fund bombat sau a unui decolteu apetisant.

Nu că Loredana Groza n-ar beneficia de toate cele enumerate mai sus. Cu toate acestea, a dat un sfat pentru tinerele domnișosrae, spunând că naturalețea este cea mai importantă, iar operațiile estetice nu ajută atât de mult dacă pielea nu este hidratată așa cum trebuie. În plus, acestea le îndeamnă să nu se expună la soare, deoarece bronzul este un inamic al pielii sănătoase.

„Pielea e cea mai importantă, nu neapărat sânii sau mărimea fundului sau mărimea buzelor. Poți să-ți faci 1000 de operații, tot felul de chestii, dar dacă pielea nu are calitate… Nu stați la soare absolut deloc și nu folosiți lucruri care să vă atace pielea. Asta e secretul cel mai important”, a mai spus Loredana Groza.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...