Ce face Lili Sandu pentru a se încărca cu energie când fiul ei este la grădiniţă. Puţine mame reuşesc asta

Andra Daoud 24.06.2022, 17:12

Lili Sandu este genul de mamă care s-a desprins cu greu de fiul ei, în momentul în care acesta a mers în colectivitate. Micuțul este la o grădiniță privată, de câteva luni bune și, deși a trecut cu bine peste perioada de acomodare, vedeta încă face pentru fiul ei un lucru pe care puține mame își permit să îl facă. Partenerul ei a fost cel care a dat-o de gol.

Ce face Lili Sandu cât timp fiul ei este la grădiniță

Lili Sandu și Silviu Țolu au devenit părinți în urmă cu aproape doi ani. Vedeta nu a făcut un secret din faptul că viața de mamă nu e ușoară și a povestit în repetate ocazii cu ce provocări se confruntă de când îl are pe Thomas. În primăvara acestui an, vedeta și partenerul ei au decis să facă pasul cel mare și să îl ducă pe fiul lor la grădiniță. Au ales o grădiniță privată, care permite o acomodare blândă.

Practic, mamele pot merge împreună cu copiii și pot sta câteva ore acolo, pentru ca micuții să se obișnuiască mai ușor. Multe mame fac acest lucru în prima săptămână de grădiniță a copilului, numai că în cazul lui Lili Sandu, s-a prelungit. De la o săptămână, a ajuns la câteva luni, pentru că merge în continuare, zi de zi, cu cel mic la grădiniță și îl așteaptă acolo până când termină, după cum a dat-o de gol chiar tatăl micuțului, într-un interviu pentru EGO.ro.

„Lili încă merge la grădiniță și îl așteaptă pe Thomas acolo. Am fost amândoi în prima zi de grădiniță, nu am plâns sau cel puțin nu am văzut-o eu, că am lăsat-o acolo și am plecat la birou”, a declarat Silviu Țolu.

„Am trecut de perioada de acomodare, dar îi place să știe că sunt acolo. Stau pe scări, în amfiteatrul lor, trimit email-uri, ascult păsărelele. Este minunat. Câteodată mai primesc și câte o sărățică. Ei gătesc acolo”, a completat Lili Sandu.

Ce face Lili Sandu pentru a se incarca cu energie cand fiul ei este la gradinita. Putine mame reusesc asta
Lili Sandu, Silviu Tolu si fiul lor

Lili Sandu este mai liniștită când e în preajma fiului ei

Dacă Thomas s-a acomodat relativ repede la grădiniță, pentru Lili Sandu schimbarea a fost mai greu de acceptat. Partenerul ei spune că vedeta merge în continuare cu fiul ei la grădiniță pentru că o relaxează să fie acolo, în preajma celui mic.

„Să știi că am observat o relaxare în ceea ce o privește pe Lili de când îl așteaptă pe Thomas la grădiniță. Are 4-5 ore dimineața de liniște în natură și este propriul ei tratament în fiecare zi”, a spus Silviu Țolu.

„Fără glumă, chiar e minunat. Sfătuiesc mamele să-și ducă copiii la grădiniță și dacă locațiile sunt în natură să stea acolo câteva ore că vă deconectați de tot. Îți dai seama că am și eu nevoie de momentele mele de liniște, nu îți imagina că sunt mama aia care vrea să câștige locul I pe an, că sunt mamă eroină. Nu. Am nevoie să am și eu liniștea mea”, a completat Lili Sandu.

Dificultățile prin care a trecut Lili Sandu după naștere, din punct de vedere emoțional, au determinat-o să lanseze un ghid pentru tinerele mame. „Jurnalul mamei” a fost conceput de Lili Sandu, din nevoia de a se vindeca și a-și găsi echilibrul, iar acum poate veni în ajutorul altor mămici care sunt la început de drum și care au o mulțime de dileme.

 

Urmăriți Impact.ro și pe