Ce face Iulia Vântur în India de dragul iubitului ei, Salman Khan. Puține femei ar reuși să ducă asta la bun sfârșit

Diana Dumitrache 01.08.2020, 09:31

Mutată într-o ţară străină, cu obiceiuri total diferite de ale noastre, Iulia Vântur face orice de dragul lui Salman Khan. Schimbările pe care le-a făcut, spune fosta vedetă a PRO TV-ului, i-au adus, însă, împlinirea.

Iulia Vântur, nevoită să înveţe tradiţiile indiene

În 2012, Iulia Vântur a decis să părăsească România pentru a se muta în India, alături de iubitul ei. Şi-a găsit jumătatea la mii de kilometri distanţă, însă nimic nu a mai contat. De dragul lui Salman Khan, fosta prezentatoare a renunţat la tot ce avea în ţară. Noua casă i-a adus, aşa cum spune chiar ea, împlinirea de care avea atâta nevoie.

“M-a încercat teama. Nu e uşor să laşi tot ce ai construit şi să o iei de la zero. În India a trebuit să o iau de la zero ca individ. Să mă adaptez unei lumi noi, diferite. A fost şi este un proces personal transformator intens. India mi-a oferit oportunitatea să redescopăr cine sunt dincolo de job, nume, statut, fără prietenii de-o viaţă, familie şi mediul cunoscut”, a spus fosta vedetă PRO TV într-un interviu pentru VIVA.

Ce face Iulia Vântur în India de dragul iubitului ei, Salman Khan. Puține femei ar reuși să ducă asta la bun sfârșit
Ce face Iulia Vântur în India de dragul iubitului ei, Salman Khan. Puține femei ar reuși să ducă asta la bun sfârșit

Acum, Iulia Vântur este nevoită să înveţe cât mai multe din tradiţiile indiene. Se pare că frumoasa prezentatoare a fost acceptată atât de uşor de familia starului de la Bollywood tocmai pentru că a fost deschisă la schimbare. Presa din India a relatat că mai mulţi apropiați ai cuplului spun că Salman i-a solicitat Iuliei să învețe cântecele indiene.

Iulia Vântur, răsfăţată cu tot felul de cadouri scumpe

În urmă cu doar câteva zile, blondina a împlinit 40 de ani. Bineînţeles, aceasta a fost răsfăţată de Salman cu un inel cu diamant foarte scump. Ideea a fost a mamei indianului, spun surse din anturajul celor doi. Să credem oare ca bijuteria este de fapt un inel de logodnă?!

“Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât alte lucruri. La un moment dat, mi s-a pus această întrebare parcă pe repet. Chiar și părinții mei m-au întrebat când mă căsătoresc. Cred că este mai important să fii fericit cu cineva, să petreci timp de calitate și să ai o conexiune… Să îți petreci viața cu cineva este mai important decât actele și toate acele lucruri“, declara în urmă cu ceva timp Iulia.