Ce face Iulia Vântur în fiecare dimineaţă, în India. Vedeta a uimit cu obiceiul său ciudat

Ana Ionescu 17.05.2021, 17:41
Ce face Iulia Vântur în fiecare dimineaţă, în India. Vedeta a uimit cu obiceiul său ciudat
Iulia Vântur s-a întors în România în urmă cu câteva săptămâni, după ce criza sanitară din India s-a agravat. Revenirea ei în țară a surprins pe toată lumea, însă vedeta a mărturisit că îi era foarte dor de mama ei și își dorea neapărat să o vadă. Imediat ce s-a aflat că a ajuns în România, Iulia a fost invitată la mai multe emisiuni TV. Ea a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre noua sa viață, dar și despre obiceiurile pe care le are în India.

Ce a făcut Iulia Vântur imediat ce a ajuns în România

Iulia a plecat din India după ce pandemia de coronavirus a scăpat de sub control. A mărturisit că situația în țara în care a devenit celebră este una foarte dificilă. Chiar și prieteni de-ai săi s-au îmbolnăvit și au murit în urma infecției cu coronavirus. De când a ajuns în țară, Iulia nu s-a dezlipit câteva zile de părinții săi, cu care are o relație specială. Au petrecut timp împreună și au mers într-o excursie în nordul Moldovei.
„Am plecat cu două zile înainte să se închidă zborurile din India, către Dubai. Nu am prins focul cel mare acolo, era începutul dezastrului când am plecat. Situaţia e dramatică în India. Dar mă bucur că am ajuns acasă, să fiu lângă părinţii mei de Paşte, a fost un moment intens să merg să iau Lumină. O să plec înapoi în funcţie de cum va fi situaţia, momentan sunt foarte multe restricţii, să vedem. Mi-a fost atât de dor de tot… Mereu am fost pe fugă, la Iaşi, mă împărţeam între rude şi prieteni. Acum am stat fără stres cu ai mei, am depănat amintiri, am fost în nordul Moldovei într-o excursie, a fost tare frumos. Am stat aproape două zile în pijamale”, a mărturisit Iulia Vântur, în cadrul emisiunii Teo Show.
Iulia a vorbit și despre succesul pe care îl are în India, în special despre noua sa piesă pentru filmul în care joacă Salman Khan.
„Legat de succesul piesei, nu pot decât să mă bucur, totul a fost o întâmplare. Eu am mers la studio să înregistrez o altă piesă, iar producătorul m-a rugat să trag voce şi pentru aceasta. I-a plăcut mult şi a zis că rămâne să o interpretez eu. Filmul are un succes uriaş, iar Salman Khan nu a ştiut nimic despre ideea producătorului”, a mai povestit actrița.
Ce face Iulia Vantur in fiecare dimineata, in India. Vedeta a uimit cu obiceiul sau ciudat2
Iulia Vântur, alături de părinţii săi

Ce obicei ciudat are Iulia Vântur. Ce face în fiecare dimineață

Iulia a mărturisit că este fericită în India și se bucură că a ales acest drum în cariera sa. A cunoscut foarte mulți oameni care au ajutat-o să se dezvolte foarte mult pe plan profesional.
„Sunt foarte fericită, am învăţat mai ales în ultimul an să mă bucur, să fiu fericită cu mine, să nu mă las afectată de cele spuse de cei din jur. Mă simt tare bine că am reuşit să mă descopăr într-o altă cultură, mi-am lărgit orizonturile. Pentru mine, mutarea în India a fost un cadou, deşi mi-a fost frică să renunţ la ştiri. Era totul în regulă, aveam un statut, mi-a fost teamă, dar acum mă bucur că am luat decizia asta. Sunt recunoscătoare pentru tot”, a declarat Iulia în cadrul aceleiași emisiuni.
Curioasă din fire, Teo Trandafir a întrebat-o care este secretul ce o ajută să se mențină atât de frumoasă, cu o siluetă de invidiat chiar şi la 40 de ani. Iulia a dezvăluit că are un obicei de câțiva ani, pe care îl respectă cu sfințenie.
„Un lucru pe care îl fac în fiecare dimineaţă este să beau un pahar cu apă caldă cu oţet pe stomacul gol. Beau şi cafea, desigur. Sport fac în fiecare zi, indiferent că că vorbim de pilates, alergat sau yoga”, a povestit Iulia Vântur, la Teo Show.
Urmăriți Impact.ro și pe