EXCLUSIV

Ce face Ileana Șipoteanu pentru a fi mereu în formă. „Am o ambiție extraordinară. Nu mai încăpeam în nicio rochie”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 27.11.2022, 18:54

La 55 de ani, Ileana Șipoteanu are o siluetă de invidiat. Dar, tot aceasta ne spune, potrivit mărturirisirilor sale făcute penru impact.ro, că a avut o perioadă în care din cauza faptului că luase câteva kilograme în plus, nu mai încăpea în rochiile din garderobă. De când a început anumite terapii, aceasta reușește să se mențină însă la greutatea ideală.

Ileana Șipoteanu, despre cum se menține în formă

Ileana Șipoteanu are un stil de viață sănătos și un program de odihnă și de alimentație de la care nu se abate. Acesta este motivul, ne spune artista, pentru care reușește să se mențină mereu în formă și să aibă o siluetă de invidiat, la 55 de ani. Ea nu ne-a ascuns însă că a trecut printr-o perioadă în care, din cauza faptului că luase câteva kilograme în plus, nu mai încăpea în rochiile din garderobă.

Ce face Ileana Șipoteanu pentru a fi mereu în formă. „Am o ambiție extraordinară. Nu mai încăpeam în nicio rochie”. EXCLUSIV
Ileana Șipoteanu știe cum să se mențină în formă.

Îmi doresc să mai urc pe podiumul de modă, așa cum s-a întâmplat recent și important este să mă mențin în formă. Am luat la un moment dat câteva kilograme, vreo 5-6 , și nu mai încăpeam în nicio rochie. A venit și plecarea maistrului (n.r. decesul soțului său, Dumitru Lupu), care m-a întors la realitatea formelor. Apoi am început cu terapiile. Și am o ambiție extraordinară, un mod de viață sănătos, cu disciplina somnului, a alimentației. Încă sunt vegetariană, mai mănânc doar pește o dată pe lună, ouă de prepeliță, lapte de soia. Nu știu dacă aș vrea însă să mă îndrept spre veganism. Mă culc devreme, în jurul orelor 22.30 – 23.00 și mă trezesc dimineață, la 06.30 – 07.00. La prânz mănânc, de exemplu, o salată verde cu lămâie-portocală, e foarte bună… Și pâine uscată cu zacuscă. Nu țin dietă, nu e un regim, ci un mod de viață. Mesele sunt doar de trei ori pe zi, fără a mânca între ele nimic. Doar apă beau. Fac și terapie bowen, dans energetic…Este voba despre un dans – terapie pentru minte, trup și suflet, așa se numește, și-l dansez la orele speciale, cu numere magice, adică la 21.00 seara, 21 de minute. E o chestie foarte interesantă, numai pe muzică de relaxare, de înaltă vibrație”, a declarat aceasta în exclusivitate pentru impact.ro

Ce a aflat când și-a făcut analizele

De teamă ca în organisml său să nu fi intervenit schimbări nesănătoase, de când cu noul său stil de viață, Ileana Șipoteanu și-a făcut, recent, analizele. Rezutatele au mulțumit-o și au ambiționat-o să meargă mai departe.

„Mi-am făcut analizele în curând și sunt super, în grafic. M-am temut să nu am ceva, de când am alt mod de viață, dar s-au reglat bine. Aditivii alimentari ne pun în pericol. Aveam maxim 55 de kilograme, la un moment dat, dar colesterol 280… Acum s-a reglat. Toate pleacă de la cap. Obișnuiesc ca uneori să mănânc și dulciuri. Îmi place doar ciocolata cu lapte, simplă”, a completat aceasta.

Artista ne-a mai spus că de ceva vreme nu-și mai dorește să fie în lumina reflectoarelor, motiv penru care a și refuzat diverse invitații la anumite emisiuni.

Cum se împart banii în cuplul lor?
Urmăriți Impact.ro și pe