Ce face Gabriela Firea pentru a obține un nou mandat de primar al Bucureștiului. ”Se vorbește mult despre trădare”

Duminică, la convenția organizată de Pro România, liderii PSD au avut numai cuvinte de laudă la adresa formațiunii conduse de Victor Ponta.

„Colegul nsotru Victor”

Este sintagma deja rămasă întipărită în mentalul colectiv, cuvintele fiind rostite de Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, la Convenția Anuală organizată de Pro România.  În încercarea de a-și câștiga electorat, Gabriela Firea a apreciat că Victor Ponta a fost un prim-ministru bun care a ajutat Bucureștiul. Edilul consideră că în această perioadă, membri ambelor formațiuni ar trebui să renunțe la orgolii, întrucât certurile nu vor conduce către ceva bun pentru cetățeni.

„Îi mulțumesc lui Victor Ponta pentru faptul că are viziune, așa cum acum câțiva ani a întins o mână bucureștenilor și ne-a susținut, sunt convinsă că și acum va înțelege că doar noi vom reuși să modernizăm Bucureștiul. București are nevoie să mergem împreună, pe același drum.
Noi putem să mergem fiecare pe drumul lui, pe drumuri paralele, dar cine va câștiga? Impostura, cinicii, penalii, penibilii, că sunt la ei. Și avem de ales între următoarele două: Ori pierdem separat, individual. Ori câștigăm împreună. Sper să fiți cât mai mulți din această sală de acord cu mine”, a declarat Firea la reuniunea de duminică.

În replică, Victor Ponta i-a răspuns că nu consideră că Bucureștiul este gestionat așa cum ar trebui.

Însă, pentru a întări și mai mult ideea unei posibile alianțe cu partidul condus de Victor Ponta, Gabriela Firea a salutat inițiativa de luni a partidelor din Bistrița-Năsăud care au format prima alianță electorală pentru alegerile locale.

„S-a vorbit în aceste zile foarte mult despre trădare. Se face filosofia trădării, cine-i mai trădător decât celălalt. Eu cred că cea mai mare trădare şi cea care cu adevărat contează este cea faţă de români. (…) De ce am pierdut noi alegerile europarlamentare? Pentru că românii au considerat că una am spus când am câştigat alegerile parlamentare şi am făcut majoritatea în Parlament şi în loc să ne ţinem de acel program de guvernare, am avut alte priorităţi. (…) Au fost între noi nişte declaraţii, nişte cuvinte mai nepotrivite. Nu cred că trebuie să rămânem în trecut”, a mai declarat atunci Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

 

Sursa foto: Inqaum Photos / George Călin

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI