Ce face Eliza, fiica Adrianei Iliescu, de când a devenit studentă. Ipostaza în care a fost surprinsă tânăra în drum spre facultate

Ionuț Vieru, Mihai Ianoși 28.01.2023, 11:49

Eliza Iliescu, fiica Adrianei Iliescu, este o studenta model care pune foarte mare accent pe educație. Adolescenta a absolvit liceul anul trecut cu media 9,50 și a decis să se înscrie la două facultăți. Cum a fost surprinsă Eliza de când a devenit studentă?

Eliza Iliescu, studentă în toată regula

Eliza Iliescu se confruntă cu prima ei sesiune de examene la facultate, sesiune pe care se concentrează foarte mult, iar dovadă sunt imaginile surprinse de paparazzii SpyNews.ro. Fata își dorește să calce pe urmele mamei și vrea să devină profesoară de limba și literatura română și de limba engleză.

Adriana Iliescu a mărturisit ca fiica ei s-a înscris la două facultăți după ce a absolvit liceul cu 9,50. Chiar dacă îi este greu să învețe, deoarece urmează cursurile a două facultăți, Eliza face eforturi mari pentru a-și atinge scopul și pentru a o face mândra pe mama ei, așa că pune mare accent pe educație.

Paparazzii au surprins-o pe tânără în timp ce mergea la facultate. Aceasta a plecat de acasă și s-a dus în stația de metrou, iar în tot acest timp a stat pe telefon cu căștile în urechi. A ajuns la căminul facultății, acolo unde a stat o oră, iar mai apoi a plecat la facultate cu o prietenă.

Ce studii urmează Eliza Iliescu

Eliza a fost admisă la Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti, specializarea limba şi literatura română + limba engleză, după ce a absolvit liceul cu media 9,50. Vrea să devină profesoară și să predea limba română și limba engleză.

„Am intrat la Litere. Vreau să fiu profesoară de limba română și engleză. E o facultate frumoasă. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei Universități prestigioase din București”, a decla anul trecut Eliza Iliescu.

Mai mult de atât, Eliza a decis să urmeze cursurile altei facultăți, în paralel cu Facultatea de Litere, așa că a ales Facultatea de Filosofie, tot din București. Din nefericire, a fost nevoită să achite o taxă școlară mare, însă Adriana Iliescu a făcut tot posibilul pentru ca fiica sa să-și urmeze visul.

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea! Știm amândouă că nu va fi simplu, dar cred cu tărie că va reuși să le facă față”, a precizat Adriana Iliescu.

Sursă Foto: SpyNews.ro

Urmăriți Impact.ro și pe