Ce face Elena Udrea în închisoarea din Bulgaria pentru a ţine legătura cu fiica sa

Ioana Bucur 24.04.2022, 14:35
Ce face Elena Udrea în închisoarea din Bulgaria pentru a ţine legătura cu fiica sa

Fostul ministru își petrece Paștele în Bulgaria, unde se află în arest până când Curtea de Apel din Sofia va lua decizia finală cu privire la extrădarea fostului politician. S-a aflat ce face Elena Udrea în închisoare pentru a ține legătura cu fiica sa. Copila este în România, alături de tatăl său, Adrian Alexandrov.

„Fetiţa mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pentru a două oară!”

Cu câteva zile în urmă, Elena Udrea transmitea, prin intermediul iubitulu său, Adrian Alexandrov, un mesaj celor care o susțin. Fostul ministru susținea că este arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE.

„Vă mulţumesc tuturor celor care aţi înţeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituţiei României şi a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulţumesc tuturor celor care mă susţineţi direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimaţi în mod public. Este nu doar cauza mea, ci şi cauza apărării Constituţiei. Implicarea voastră îmi da putere să trec peste acest greu moment şi îmi da speranţa că nedreptatea şi nelegalitatea la care sunt supusă, vor lua sfârşit în curând”, este mesajul transmis de fostul ministru Elena Udrea şi postat pe Facebook de Adrian Alexandrov.

În mesajul transmis românilor, fostul ministru a făcut referire și la fiica sa, care este nevoită să stea departe de mama sa pentru a doua oară în viață.

„Le mulţumesc tuturor celor care se roagă pentru mine şi fetiţa mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pentru a două oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de tei luni… când avea cea mai mare nevoie de mine, şi care acum înţelege că mama ei nu mai este acasă, deşi i-am promis că vom fi de Paşte împreună! Vă întorc gândurile bune şi mă rog la rândul meu, ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”, a mai transmis Udrea.

Ce face Elena Udrea în închisoarea din Bulgaria pentru a ţine legătura cu fiica sa
Elena Udrea se află în arest în Bulgaria, în urma condamnării din dosarul „Gala Bute”

Elena Udrea vorbește zilnic cu fiica sa

Elena Udrea face tot ce poate pentru a păstra legătura cu fiica sa, chiar și din închisoare. Cele două vorbesc zilnic, în jurul prânzului, atunci când autoritățile bulgare îi permit să folosească telefonul.

Săptămâna viitoare ar trebui ca cei de la Curtea de Apel din Sofia să fixeze un termen pentru apelul cu privire la extrădarea Elenei Udrea.

Judecătorii bulgari care au discutat cererea de extrădare a Elenei Udrea au decis ca aceasta să fie extrădată în România pentru a-şi ispăşi pedeapsa de şase ani primită în Dosarul Gala Bute. Decizia finală va fi luată de Curtea de Apel din Sofia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...