Ce face, de fapt, pentru bani soția lui Marian Vanghelie. Oana Mizil, dată de gol chiar de angajații ei

Mirabela Vasile 18.09.2020, 13:34
Ce face, de fapt, pentru bani soția lui Marian Vanghelie. Oana Mizil, dată de gol chiar de angajații ei

Oana Mizil a început să dedice mai mult timp familiei de când este mămică, însă nu a uitat nici de ceea ce o pasionează cu adevărat. Astfel, soția lui Marian Vanghelie a preluat conducerea unei afaceri cu dulciuri. Oana conduce astfel cofetăria Cade, cu laborator și atelieri propriu, ce se află în centrul Capitalei. Nimeni nu s-ar fi gândit că din mâna ei ies astfel de capodopere culinare.

Afacerea care îi ocupă timpul soției lui Marian Vanghelie

Pe parcursul anilor, Oana Mizil a avut mai multe afaceri. În anii 2000, femeia în vârstă acum de 45 de ani și-a deschis un atelier de modă. Acolo vindea îndeosebi rochii de nuntă. După aceea, Oana și-a deschis propria revistă mondenă. Afacerea mergea, însă nu prospera în așa mod în care să aducă un profit suficient. După ce a renunțat, s-a apucat de politică unde și-a cunoscut și soțul, pe Marian Vanghelie.

Cofetaria Cade, unde Oana Mizil isi petrece tot timpul
Cofetaria Cade, unde Oana Mizil isi petrece tot timpul

Însă de când este mămică, soția fostului edil al Primăriei Sectorului 5 și-a dedicat timpul afacerii cu dulciuri. Cofetăria este încă din 2005, când Oana Mizil era asocitată cu o altă persoană. Acum se poate spune că e un businees propriu, iar frumoasa brunetă este implicată până peste cap. Cofetăria se ocupă cu bomboane, torturi și chiar candy baruri de roice fel. Cade este situată chiar pe Calea Victoriei, iar produsele din vitrină îți fac cu ochiul încă de la intrare.

“Puţini sunt cei care ştiu că mai am o mare dragoste, cum ar fi dragostea pentru ciocolată, deserturi fine şi torturi delicate. Este momentul meu. Cel în care mă transform iar în lider şi conduc o echipă profesionistă, extrem de creativă şi de talentată, dintr-un laborator de mici bucurii dulci. Cadé este parte din povestea mea şi mă bucur să o împărtăşesc cu voi. Căci, de fapt, ceea ce vreau să vă transmit este să iubiţi întotdeauna ceea ce faceţi, pentru că numai din iubire ies lucrurile cu adevărat bune”, a împărtăşit Oana prietenilor ei de pe Facebook.

Activitatea care îi place cel mai mult Oanei Mizil

Se pare însă că angajații săi au dat-o de gol. Oana Mizil se ocupă personal de ornarea torturilor și a micilor deserturi sofisticate.

“Este o afacere de suflet în care a început să se implice foarte mult de când o are pe Maria. Avem laborator şi atelier propriu, suntem  specializaţi pe candy-bar, torturi pentru orice tip de eveniment, iar doamnei Oana îi place mult partea de decorare a torturilor, este extrem de implicată, pasionată şi talentată”, au mărturisit angajații pentru Click!

Urmăriți Impact.ro și pe