Ce face, de fapt, Otilia Bilionera în Turcia. Cum își câștigă banii și de ce a ajuns la tribunal

Stan Filon 28.01.2021, 17:04

Otilia Bilionera a trecut printr-un adevărat scandal cu impresarul ei, dar totul se va regla la tribunal! Cântăreața este fericită că a scăpat de acesta și, mai mult, a semnat cu o mare casă de producție! În plus, îi merge foarte bine și în lumea televiziunii, unde este o adevărată vedetă! Totul se întâmplă în Turcia!

S-a aflat ce face, de fapt, Otilia Bilionera în Turcia

”Da, am o nouă casă de producție și voi colabora pentru o piesă nouă cu unii dintre cei mai mari producători muzicali din lume. Da, în sfârșit sunt fericită și profesional, mă bucur enorm că voi scoate mai multe piese în următoarea perioadă, cred că lucrurile încep să se așeze așa cum trebuie, pentru mine. 

Voi lansa o piesă cu o casă de producție internațională care va fi o mare surpriză pentru cei care mă cunosc, mai ales că nu este chiar stilul meu, dar sunt sigură că va prinde. Aștept procesul, dar între timp am reușit să câștig colaborări esențiale pentru viitorul meu ca artistă. Dar asta nu înseamnă că voi renunța la ceea ce mi se cuvine, așa că, în curând, voi merge și eu, și fostul impresar, la tribunal, vom vedea acolo cine are dreptate.

S-a aflat ce face, de fapt, Otilia Bilionera in Turcia
S-a aflat ce face, de fapt, Otilia Bilionera in Turcia

 

Este la cuțite cu fostul impresar

Oricum, nu era să aștept să mă dea el în judecată, eu vreau să lămuresc lucrurile cât mai rapid”, a declarat cântăreața pentru wowbiz.ro.

Vedeta a venit pentru scurt timp în România, dar de-abia așteaptă să se întoarcă în Turcia, unde tocmai ce a filmat pentru emisiunea pe care o prezintă.

”Abia m-am întors din Turcia, am înregistrat încă șase emisiuni din show-ul pe care îl prezint alături de Ugur și care are succes foarte mare. Mă bucur, asta înseamnă că lumea vede că pot să fac mai multe decât muzica, este o șansă pentru mine”, ne-a mai spus Otilia Bilionera.

A pierdut canalul de YouTube cu mii și mii de abonați

”Colaborarea mea cu Jhaps Records a luat sfârșit! Călătoria mea muzicală continuă și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de-a lungul timpului!”, a anunțat Otilia Bilionera .

Scandalul cu impresarul a lăsat urme dureroase. Otilia Bilionera a pierdut proprietatea asupra contului de YouTube unde are atâtea piese și foarte mulți fani, dar și situația melodiilor ei este una destul de delicată. Speră ca totul să se tranșeze în fața magistraților.

”Aproape sigur nu vor reuși să se înțeleagă și vor ajunge la Tribunal pentru piesele Otiliei. Deja, oricum, Otilia a fost ofertată de alte case de producție și nu ar fi imposibil să fie ajutată în lupta contra impresarului”, ne-a spus o sursă din apropierea frumoasei Otilia Bilionera.

Urmăriți Impact.ro și pe