Ce face, de fapt, Loredana Groza în vacanță. E plecată de mai bine de o lună, au apărut imaginile

Badea Violeta 17.03.2023, 18:18

Loredana Groza este, fără îndoială, una dintre cele mai solicitate artiste de la noi din țară. De aproape o lună de zile, însă, aceasta și-a lăsat cariera deoparte, și-a luat o pauză și a plecat în vacanță. Iată în ce țară a ajuns vedeta și ce face mai exact acolo? Au apărut imaginile în mediul online!

Loredana Groza a plecat din România. Unde se află vedeta de aproape o lună de zile?

Oboseala acumulată în urma concertelor și a evenimentelor și-a spus cuvântul, iar Loredana Groza a decis că a venit momentul unei schimbări majore. Pe data de 24 februarie, artista a plecat din țară. Nu singură, ci împreună cu fiica sa, Elena Boncea.

De curând, vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor săi și unde a decis să meargă. Destinația aleasă de cântăreață este India. Acolo, artista a putut fi văzută în ipostaze mai puțin obișnuite.

Loredana Groza și fiica sa nu s-au cazat la hoteluri de lux, nu au mâncat la restaurante selecte, dimpotrivă, ele și-au dorit să vadă India exact așa cum este ea, atât cu bune, cât și cu rele.

Acest lucru se poate observa și pe pagina de Instagram a vedetei. În imagini, se poate observa cum artista admiră un râu și chiar își spală picioarele în apa acestuia. Totodată, cântăreața apare în ținute sport, așa cum rar o văd fanii săi.

Citește și Loredana Groza și Mickey Rourke, distracție cu palincă și gulaș într-o pădure de lângă Oradea. Românca s-a lăudat deja cu imaginile!

Loredana Groza, vacanta in India
Loredana Groza, vacanta in India

„Un oaspete neașteptat”

În cadrul vacanței, Loredana Groza a avut parte și de o întâmplare amuzantă. În timp ce lua masa cu fiica sa, o vacă din rasa Brahman, extrem de întâlnită în India, s-a apropiat de farfuria Elenei și s-a servit din aceasta.

„Un oaspete neașteptat”, a scris Loredana Groza la descrierea filmulețului publicat pe contul său de Instagram.

Așadar, Loredana Groza și fiica sa se bucură din plin de experiență şi nu se ştie când vor veni în România. Totuși, este de așteptat ca până în luna aprilie să sosească, deoarece artista și-a informat fanii că în acea perioadă va susține mai multe concerte în țară.

Citește și Premieră pentru Loredana Groza după 36 de ani de carieră. Și familia sa o înțelege. „A plecat”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...