VIDEO

Ce face Dana Rogoz înainte de fiecare eveniment la care participă. Cum își alege ținutele: „Mă ajută să scot în evidență personajul!” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 23.05.2023, 16:18
Ce face Dana Rogoz înainte de fiecare eveniment la care participă. Cum își alege ținutele: „Mă ajută să scot în evidență personajul!” VIDEO EXCLUSIV

Dana Rogoz este una dintre cele mai elegante prezențe feminine din showbiz. Fiecare apariție a sa este un deliciu pentru public. Fie că se află pe platourile de filmare sau în viață cotidiană, frumoasa actriță pune mare accent pe ținutele sale. Mai ales la evenimentele mondene, unde Dana Rogoz arată mereu ca scoasă din cutie. Într-un interviu, exclusiv pentru Impact.ro, Dana Rogoz ne-a spus ce face înainte de fiecare eveniment la care participă.

Este mamă, soție, actriță și om de televiziune

La vârsta de 37 de ani, Dana Rogoz este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România! Și-a început cariera de la o vârstă fragedă, iar drumul său spre marile ecrane a fost unul drept, cu succes garantat. De altfel, este soție și mamă a doi copii, iar viața de familie este una de-a dreptul frumoasă. Așadar, mamă, soție, actriță, om de televiziune…Dana Rogoz a știut exact ce își dorește de la viață! Actrița ne-a dat detalii, în exclusivitate, pentru Impact.ro, despre viața de familie și despre rolul pe care “îl joacă” zi de zi!

Ce face Dana Rogoz înainte de fiecare eveniment la care participă. Cum își alege ținutele: „Mă ajută să scot în evidență personajul!” VIDEO EXCLUSIV
Dana Rogoz, alături de soțul său și cei doi copii.

Cum își alege Dana Rogoz ținutele: ”Mă ajută să scot în evidență personajul!”

Dana Rogoz este invitată la foarte multe evenimente mondene, iar ținutele sale nu dau niciodată greș. Însă, nu mulți știu că actrița își alege ținutele după un anumit personaj. Să fie, oare, “defect profesional”?

Nu durează foarte mult, în mod normal, să îmi aleg ținuta. Contează ținuta, în general. Se leagă, cumva, de profesia mea de actriță. Mi se pare că hainele mă ajută să comunic ceva și hainele sunt parte din personajul pe care îl ai de jucat într-o zi. Nu înseamnă, neapărat, un anumit personaj care te-a atras dintr-un film sau ceva, ci legat de personajul pe care îl vrei tu, astăzi. Vrei să fii mai puternic, mai romantic…habar nu am, dar hainele te ajută în sensul ăsta! Mă ajută să scot în evidență personajul!”, ne-a declarat Dana Rogoz, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

Dana Rogoz, despre rolul pe care “îl joacă” în viața de zi cu zi

Când nu se află pe platourile de filmare, Dana revine la rolul de mamă a doi copii. Bineînțeles, este rolul pe care îl iubește cel mai mult. Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, se iubesc de mai mulți ani și au împreună doi copii superbi. Chiar dacă ea are 37 de ani, iar el are 56, diferența de vârstă nu a fost niciodată un impediment pentru ei. Ba chiar formează una dintre cele mai admirate familii din showbizul românesc. Dana Rogoz ne-a dat detalii din culisele familiei sale.

Băiețelul și fetița sunt bine, cresc, au 9 ani, respectiv, 3 ani. Sunt conectată de ei, încerc să îi ascult, să văd ce nevoi au și vin în întâmpinarea lor. Mi se pare că diferența de vârstă dintre ei ajută. Au deja alte preocupări, nu se ceartă pe aceleași jucării, nu împart aceleași spații, iar cel mare este mult mai răbdător. Asta mă ajută foarte mult!”, ne-a mai declarat Dana Rogoz.

VIDEO: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe