Ce face Andreea Bălan cu banii strânși de la America Express și concerte? Puțini se așteptau: „Nu se știe niciodată”

Badea Violeta 04.04.2023, 14:25

Abia întoarsă în țară din emisiunea de la Antena 1, America Express, acolo unde a reușit să ajungă până în marea finală alături de Andreea Antonescu, artista a dezvăluit ce va face cu banii câștigați acolo, plus cu ce mai avea ea strânși din concerte. Puțini sunt cei care ar ghici planul vedetei!

Andreea Bălan a spus ce face cu banii pe care îi câștigă

În vârstă de 38 de ani, Andreea Bălan se poate considera o persoană împlinită pe plan profesional. Este o cântăreață extrem de apreciată şi un om de televiziune de succes.

Mai mult decât atât, vedeta a demonstrat, de curând, că se descurcă de minune și în situații extreme, reușind să ajungă până în marea finală la America Express.

În cadrul unei emisiuni TV, frumoasa blondină a dezvăluit ce face cu banii pe care îi câștigă. „Îi țin la saltea. Nu se știe niciodată. Nu este o glumă. Îi țin în bancă, pentru că trebuie să ai tot timpul.

Vin vremurile grele, iar eu am doi copii de crescut singură. Nu din Youtube, din concerte, din publicitate și din televiziune.”, a spus vedeta, la Xtra Night Show.

Astfel, vedeta dovedește că este persoană chibzuită, preferând să-şi ţină banii pentru zile negre. Acest lucru este de lăudat, mai ales că solista își crește singură cele două fetițe pe care le are din mariajul cu George Burcea.

Citește și Andreea Bălan rupe tăcerea după înfrângerea de la America Express. Ce a spus acum despre Cătălin Bordea. „Sunt mândră de mine”!

Andreea Balan
Ce face Andreea Balan cu banii pe care-i castiga. Vedeta a spus clar

Andreea Bălan are sau nu o relație?

Totodată, Andreea Bălan a vorbit, recent, și despre viața sa personală. Vedeta a mărturisit că, în acest moment, iubește, dar nu a spus și dacă există sau nu un bărbat în viața sa.

„Iubirea nu are legătură cu căsătoria. Poți să iubești oricând. Eu iubesc tot timpul, sunt într-o iubire profundă. Iubesc viața.”, a mai adăugat frumoasa artistă.

Citește și Ipostaze îndrăznețe la America Express. Cum au fost surprinse Andreea Antonescu și Andreea Bălan în timpul unei probe: „Unul dintre cele mai rușinoase momente”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...