Ce face Adrian Alexandrov în timp ce Elena Udrea este în închisoare. Cum a fost surprins iubitul fostului ministru

Anca Manolica 06.01.2023, 14:37
Ce face Adrian Alexandrov în timp ce Elena Udrea este în închisoare. Cum a fost surprins iubitul fostului ministru

Relația dintre Elena Udrea și Adrian Alexandrov trece printr-o perioadă mai dificilă, după ce fostul ministru se află în spatele gratiilor de câteva luni bune. În tot acest timp, partenerul ei este nevoit să se descurce cum poate cu fiica lor și să se asigure că aceasta îi simte cât mai puțin lipsa mamei. Iată cum a fost surprins recent acesta.

Ce face Adrian Alexandrov în timp ce Elena Udrea este după gratii

De când fosta blondă de la Cotroceni se află în închisoare, nu mai este niciun secret faptul că partenerul ei este cel care se ocupă îndeaproape de creșterea și educarea fiicei lor, Eva. Acesta se străduiește să fie și mamă și tată pentru micuță și face tot posibilul ca aceasta să aibă o copilărie cât mai frumoasă.

Recent, paparazzi Spynews au surprins câteva cadre rare cu Adrian Alexandrov și fiica sa. De curând, partenerul Elenei Udrea și micuța Eva s-au bucurat de o ieșire în oraș, alături de câțiva prieteni. De remarcat este faptul că, în tot acest timp, bărbatul a fost extrem de atent la nevoile micuței.

Adrian Alexandrov și Eva
Adrian Alexandrov și Eva

Cum a fost surprins partenerul blondinei, alături de Eva

Preț de câteva minute, iubitul Elenei Udrea, împreună cu fiica sa au stat de vorbă la o patiserie dintr-un centru comercial din București cu niște prieteni, iar el a să atragă toată atenția, căci gesturile de afecțiune tată – fiică nu au lipsit.

După ce poartă o conversație cu respectivii amici, Adrian Alexandrov merge să comande câteva produse, iar în tot acest timp, nu o scapă deloc din ochi pe cea mică, semn că partenerul fostului ministru este un părinte foarte grijuliu. După ce au savurat desertul și au mai stat puțin de vorbă, prietenii și Adrian Alexandrov decid să plece.

Atunci, partenerul fostului ministru își ia fiica în brațe și merge în spatele apropiaților, povestindu-i ceva micuței. Vezi foto aici.

„Foarte mulţi oameni au spus că este o condamnare abuzivă. Elena are încredere că se poate corecta la recurs condamnarea ei abuzivă. Momentan e ok, rezistă, se pregăteşte pentru poimâine. E greu că nu-şi poate vedea copilul şi nici nu o pot aduce aici, că discuţia se poartă printr-un geam. E traumă pentru un copil să-şi vadă mama aşa”, spunea Adrian Alexandrov la Antena 3, imediat după reținerea iubitei lui.

Citește și: Soții Elenei Udrea s-au întâlnit în secret, în public. Cum s-a terminat conversația dintre Dorin Cocoș și Adrian Alexandrov

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...