Ce face, acum, și cum arată femeia pe care Fuego a vrut să o ia de nevastă. Toți au rămas uimiți, când au văzut-o alături de Ludovic Orban

Redacția IMPACT 09.12.2019, 12:48
Ce face, acum, și cum arată femeia pe care Fuego a vrut să o ia de nevastă. Toți au rămas uimiți, când au văzut-o alături de Ludovic Orban

Fuego este unul din cei mai iubiți artiști din România, cunoscut pentru melodiile sale specifice, în special pentru ce cu tematica de Sărbătorile de Iarnă. Dacă lăsăm deoparte cariera sa, Fuego, pe numele său real Paul Ciprian Surugiu este destul de discret în ceea ce privește viața sa privată.

Fuego, despre relația cu cea care și-ar fi dorit să-și unească destinul

Fuego nu este un artist despre care lumea să fi aflat foarte multe aspecte intime din viața sa. Totuși, Fuego vorbește despre relația pe care a avut-o cu prima sa iubire. Dar cine este ea și cât a durat relația dintre cei doi?
Ana Maria Ciaușu a fost marea iubire a lui Fuego, cea cu care acesta ar fi urma să se căsătorească. Relația lor a durat patru ani, din 2003 până în 2007. Despre frumoasa brunetă nu s-au cunoscut detalii legate de profesie, singurul lucru vizibil fiind apariția sa în unele videoclipuri ale artistului, potrivit viva.ro. Cei doi hotărâseră să se căsătorească, stabilind chiar și nașa de cununie acestora, mai precis pe Irina Loghin.

Paul Surugiu (Fuego) împreună cu Ana Maria Ciaușu, fosta sa logodnică.
Paul Surugiu (Fuego) împreună cu Ana Maria Ciaușu, fosta sa logodnică.
Fuego, alături de cea cu care urma să-și unească destinul. Foto: spynews.ro
Fuego, alături de cea cu care urma să-și unească destinul. Foto: spynews.ro

Dar, povestea s-a sfârșit neașteptat, în 2007, după ce cuplul a trecut prin încercări dureroase. Tânăra a rămas însărcinată de două ori, însă a pierdut copilul. Prima dată când era gravidă în două luni, iar a doua oară când sarcina era și mai avansată.

Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, declara Fuego la vremea respectivă.

Povestea lor de iubire a fost una dureroasă, iar de frumoasa brunetă nu s-a mai auzit nimic după despărțirea de artist. Ana Maria s-a implicat cu succes în politică.
Tot ce se cunoaște până acum este că după despărțire, Ana Maria Ciuașu a ales să urmeze o carieră în politică, unde a cunoscut o evoluție destul de rapidă.
Ana Maria Ciaușu este de origine din Slatina, loc în care a decis să rămână pentru a-și cosntrui o carieră în domeniul politic. În iunie 2016, Ciuașu s-a numărat printre consilierii locali ai Slatinei din partea PNL.

Ana Maria Ciaușu a fost surprinsă la un eveniment alături de actualul premier liberal, Ludovic Orban.

Politica nu trebuie să fie un domeniu de care fuge toată lumea ci unul care trebuie să ne intereseze pe toți atâta timp cât, ca în orice altă ţară democratică din lume, politica influenţează viaţa noastră, a tuturor, zi de zi. Am 40 de ani, vârsta de la care se spune că treci de la experimente la certitudini”, a spus Ana Maria Ciaușu potrivit tintaonline.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe