Ce face acum micuța „chinezoaică” Siena Vușcan, care a cucerit-o pe Andra în sezonul 10 Românii Au Talent. Surpriză uriașă

Rădulescu Valentin 05.07.2020, 12:38

La doar 10 ani, Siena Vușcan a reușit să cucerească juriul de la Românii au Talent, dar mai ales pe Andra, cea care a trimis-o direct în finală. Siena a reușit să ajungă destul de departe în sezonul cu numărul 10 al emisiunii, iar acum are parte de mai multe oportunități. Ce face acum micuța ”chinezoaică”?

Ce planuri are Siena Vușcan?

După apariția sa la ”Românii au talent”, micuța ”chinezoaică” a avut parte de mai multe surprize. Pentru Siena acest show a fost o ocazie de a ajunge mult mai sus. Recent, într-un interviu cu părinții săi, aceștia au dezvăluit faptul că fiica lor are deja planuri mari pe drumul pe care vrea să îl urmeze. Totuși, Siena speră în continuare că la un moment dat va ajunge să cânte alături de Andreea, artista care este ca un idol pentru ea.

„Siena a fost invitată să cânte împreună și să scoată piese noi cu două trupe din Cluj, este micul ei secret, așa că vă voi spune doar că una este de rock clasic iar cealaltă de rock alternativ De asemenea, discută acum cu un artist mare de la noi despre ce pot face împreună pe plan muzical, mai mult ca sigur veți afla în curând ce au făcut. Își dorește să cânte cu Andra. Și-a dorit să cânte cu Smiley. Poate să își amintească de ea acești doi oameni frumoși. Ar fi un vis nu doar amintit, ci de a dreptul împlinit.” a povestit familia Vușcan într-un interviu pentru click.ro.

Ce face acum micuța
Ce face acum micuța „chinezoaică” Siena Vușcan, care a cucerit-o pe Andra în sezonul 10 Românii Au Talent. Surpriză uriașă

Ce vrea să facă cu banii?

Din păcate Siena Vușcan nu a reușit să obțină premiul cel mare, dar totuși a ieșit pe locul doi, iar astfel a obținut suma de 20.000 de euro. Potrivit declarațiilor pe care le-a făcut familia Vușcan, banii vor fi investiți pentru cariera fiicei lor. Siena își va cumpăra un pian electric și o chitară, iar restul vor fi păstrați în continuare pentru cariera sa.

„Da. Ceva serios într-adevăr: un pian electric, ceva ce poate fi luat ușor în spate și dus cu noi oriunde, și o chitară. Restul vor fi păstrați pentru împlinirea ei ca artist. Oare ce va însemna asta? Cândva Siena a jucat în film și asta a făcut-o fericită peste poate; cândva a jucat teatru și a fost fericită; a fost gazda și prezentatoarea unei emisiuni pentru copii în China și a fost fericită; face mici filmulețe și e pierdută în detalii și prelucrare și se lasă hipnotizată de acele “action” și “cut” și de puterea celui din spatele camerei; Siena desenează și asta o face, de asemenea, fericită. Vedeți deci. Este greu să știm ce vor face posibil acești 20.000 de euro. Dar suntem curioși să aflăm. O vom sprijini în toate încercările ei. Mai mult decât oricând însă, Siena e fericită cântând!”, a mai spus familia Vușcan în timpul interviului.

Urmăriți Impact.ro și pe