Ce face acum Ana Muntean, soția infidelă surprinsă cu Ciprian Marica în hotel la Cluj. Imaginile cu femeia spun tot

Ioana Bucur 15.04.2021, 11:00

A trecut un an de când un banal „prosop” înfășurat în jurul taliei unuia dintre cei mai cunoscuți fotbaliști români a devenit vedetă în mediul online. Ce face acum Ana Muntean, soția infidelă surprinsă cu Ciprian Marica în hotel la Cluj. Imaginile cu femeia spun tot.

Ce face acum Ana Muntean, soția infidelă surprinsă cu Ciprian Marica în hotel la Cluj

A trecut un an de la apariția deja celebrelor imagini în care Ciprian Marica, la bustul gol, cu un prosop înfășurat în jurul taliei, este confruntat, în fața unui camere de hotel din Cluj, de un bărbat nervos, care îl acuza că avea o relație secretă cu soția sa. Potrivit informațiilor apărute, la acea vreme, în presa locală, fotbalistul a avut o aventură cu nimeni alta decât soția prietenului său, iar înregistrarea video surprindea momentul în care cel înșelat îi confrunta pe cei doi. Cu toate că video-ul a fost dat publicității, sub protecția anonimatului, acum aproape 12 luni, se pare că incidentul ar fi avut loc undeva în anul 2019. Scandalul iscat a fost uriaș, Ciprian Marica ajungând chiar să depună o plângere la Poliție, pentru violarea vieții private, în încercarea de a descoperi cine încercase, de fapt, să îi facă rău. Apele păreau că se linișteau, câteva săptămâni mai târziu, când sportivul posta un mesaj, pe paginile sale de social media, în care își recunoștea greșeala și își cerea scuze familie și în special iubitei sale, Ioana.

Dar ce face acum Ana Muntean, soția infidelă surprinsă cu Ciprian Marica în hotel la Cluj? Foarte bine, dacă ne uităm la cele mai recente imagini publicate de ea pe platformele de social media. Se pare că după episodul rușinos, și-a schimbat complet look-ul, renunțând la părul roșcat și intrând în rândul blondelor. După ce s-a împăcat cu soțul ei, Ana s-a dedicat cu totul creșterii prezenței sale în online. Pe Instagram, are 22 de mii de urmăritori, putându-se numi un influencer în toată regula. Postările ei se concentrează pe promovarea unui stil de viață sănătos, în care sportul joacă un rol esențial. Mai mult, ea are înregistrate și câteva antrenamente pe care cele sau cei care vor să slăbească sau să își sculpteze trupul le pot face de acasă.

Ce face acum Ana Muntean, soția infidelă surprinsă cu Ciprian Marica în hotel
Ana Muntean și soțul ei

Au fost la un pas de divorț după acuzațiile de infidelitate

Ana Muntean este și femeie de afaceri, din câte aflăm tot de pe pagina sa de Instagram. În secțiunea „Descriere”, ea se prezintă ca fiind mamă a doi copii, iubitoare de sport, cu pregătire în domeniul fizioterapiei și relațiilor publice. Ea este și proprietara unui brand de haine pe care îl promovează intens în mediul online.

Chiar dacă au fost la un pas de divorț după acuzațiile de infidelitate, se pare că soțul ei a fost dispus să o ierte pe antrenoarea de fitness. Ana Muntean și soțul său, Florin, au decis să mai dea o șansă căsniciei lor și par mai fericiți ca niciodată. Actuala blondă a postat mai multe imagini cu cei doi, împreună cu copiii, din vacanțe, în care apar zâmbitori, semn că au dat uitare trecutului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...