Ce fac zodiile când sunt îndrăgostite. De aceşti nativi trebuie să te fereşti, nu mai scapi de ei

Ana Anitoiu, Alexandru Zanfirescu 29.11.2021, 09:45
Ce fac zodiile când sunt îndrăgostite. De aceşti nativi trebuie să te fereşti, nu mai scapi de ei

Ce fac zodiile când sunt îndrăgostite diferă în funcție de trăsăturile de caracter ale fiecăreia. Unii nativi nu se mai dezlipesc de persoanele pe care le iubesc, fără să țină cont de faptul că acestea ar putea avea nevoie de timp personal. Aceștia nu înțeleg nevoia de distanță într-o relație amoroasă.

Ce fac zodiile când sunt îndrăgostite. Berbec și Taur

Berbec

Berbecii sunt în general încrezători în orice aspect al vieții, așa că atunci când vine vorba despre iubire, ei nu fac o excepție. Atunci când sunt atrași de cineva, acești nativi nu simt nevoia să fie discreți sau să se ascundă. Aceste persoane nu își pierd vremea încercând să fie misterioase, ci fac tot posibilul să își arate sentimentele.

Taur

Cea mai încăpățânată zodie, Taurul este în aceeași măsură extrem de romantic. Persoanele născute în această zodie își doresc să aibă o relație aproape de ideal, una ce ar putea inspira cărți și filme, dacă se poate. Ele obișnuiesc să își alinte partenerii în fel și chip, de la declarații de dragoste până la cadouri, excursii-surpriză sau gesturi simple de care știu că aceștia se vor bucura.

Ce fac zodiile cand sunt indragostite
Doi indragostiti

Ce fac zodiile când sunt îndrăgostite. Gemeni și Rac

Gemeni

Gemenii sunt imprevizibili și au tendința de a trece de la un comportament cald la unul rece, așa că partenerilor acestora le-ar putea fi greu să țină pasul cu ei și să știe în fiecare moment ce gândesc și ce simt. Un indiciu că sunt atrași de o persoană sau că țin la ea este acela că adoră să stea de vorbă cu aceasta.

Rac

Chiar dacă nu vor să arate, Racii sunt în general extrem de sensibili, iar când se îndrăgostesc cu adevărat obișnuiesc să fie timizi în a-și arăta sentimentele. Ei dezvăluie ceea ce simt prin detalii subtile, precum felul în care privesc sau gesturi mici cu semnificație mare.

Ce fac zodiile când sunt îndrăgostite. Leu și Fecioară

Leu

Semn de foc, Leul nu este deloc subtil. Atunci când se îndrăgostește, acesta va face tot posibilul ca să își cucerească persoana iubită, fără să se simtă vreo clipă descurajat. Acești nativi nu se dau deoparte de la nicio provocare, mai ales atunci când în joc este dragostea persoanei speciale din viața lor.

Fecioară

Când sunt îndrăgostite, Fecioarele fac tot ce este nevoie pentru ca persoanelor iubite să le fie bine, fără să aștepte ca acestea să le ceară ceva și fără să se aștepte la aceleași favoruri din partea lor. Tot ce își doresc acești nativi este stabilitate în relația lor, certitudinea că sunt iubiți și că au lângă pe cineva loial și sincer, care nu i-ar trăda niciodată.

Ce fac zodiile când sunt îndrăgostite. Balanță și Scorpion

Balanță

Pentru Balanțe, dragostea este prioritatea absolută. Acești nativi știu exact ce își doresc într-o relație și nu se sperie de nicio provocare cu care ar trebui să se confrunte pentru a ajunge să fie fericiți. Însă, aceste persoane au nevoie de parteneri care sunt dispuși să facă aceleași eforturi ca ele, deoarece au mare nevoie de echilibru.

Scorpion

Firi foarte pasionale, atunci când se îndrăgostesc, Scorpionii sunt cei care fac primul pas, bazându-se pe instinctele sale. Poveștile lor de dragoste sunt întotdeauna extrem de intense, deși multe dintre ele ajung să se încheie din cauza așteptărilor foarte mari ale acestor nativi. Aceste persoane vor să vadă atât frumusețe la partenerii lor, cât și inteligență și aceleași valori ca ale lor.

Ce fac zodiile când sunt îndrăgostite. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Săgetătorii își doresc independență și aventură mai mult decât orice altceva. Atunci când se îndrăgostesc, aceste persoane vor ca partenerii lor să îi însoțească în călătoriile și aventurile lor. În plus, cei care vor reuși să rămână lângă ei până la adânci bătrâneți sunt aceia care știu să ofere momente de independență, savurându-le la rândul lor cu hobby-uri și prietenii.

Capricorn

Capricornii sunt în general disciplinați și rezervați. Pe primul loc în topul priorităților acestora se află cariera. Abia atunci când se simt împliniți pe acest plan își fac planuri pentru o viață personală. Când își dau voie să se îndrăgostească, au grijă de parteneri cu aceeași sârguință de care dau dovadă în privința muncii lor.

Ce fac zodiile când sunt îndrăgostite. Vărsător și Pești

Vărsător

Vărsătorii adoră să petreacă timp alături de prieteni și cunoștințe. Atunci când se îndrăgostesc de cineva, primul lucru pe care îl fac este să invite această persoană să se alăture anturajului său. Acești nativi sunt extrem de distractivi și au nevoie de persoane care să aprecieze această trăsătură definitorie a lor.

Pești

Peștii sunt extrem de romantici din fire, așa că este posibil să se arate cei mai îndrăgostiți oameni din lume fără să-și dea seama că sentimentele lor nu sunt reale. Însă, atunci când iubesc cu adevărat, acești nativi nu se opresc doar la declarații de dragoste, ci fac gesturi cu adevărat semnificative și își pun partenerii pe primul loc întotdeauna. Ei tind să nu se mai dezlipească de parteneri. Vezi și care sunt cele mai infidele zodii!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...