Ce fac și cum arată surorile lui Cristiano Ronaldo. Detalii nebănuite despre familia celebrului fotbalist

Marian Cărăvan 08.05.2020, 12:00
Ce fac și cum arată surorile lui Cristiano Ronaldo. Detalii nebănuite despre familia celebrului fotbalist

Cristiano Ronaldo nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este un star al fotbalului mondial, a căpătat notorietate datorită performanțelor sale din fotbal, care i-au adus venituri substanțiale, completate cu contracte de publicitate la fel de bănoase. Dincolo de aceste aspecte, nu sunt mulți aceia care știu că celebrul fotbalist are două surori foarte frumoase.

Detalii nebănuite despre familia celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, 35 de ani, are tot ce își poate dori un sportiv ajuns la această vârstă. Starul lui Juventus Torino este cunoscut pe toată planeta, este idolul a milioane de copii care se visează mari fotbaliști, precum Cristiano Ronaldo. Cvintuplu câștigător al prestigiosului trofeu Balonul de Aur (2008, 2013, 2014, 2016, 2017), Cristiano Ronaldo are cu ce se mândri și din alte puncte de vedere, nu doar cele legate de sport. Fotbalistul are două surori foarte frumoase, afșate și ele în lumina reflectoarelor, dar în alte domenii. Publicul le-a asociat poate mai puțin cu CR7. Katia și Elma sunt cele două surori mai mari ale fotbalistului, una dintre ele fiind cântăreață, iar cealaltă a fost fotomodel în tinerețe.

Una are sute de mii de urmăritori pe Instagram, cealaltă a participat la Eurovision

Cristiano Ronaldo și-a găsit mereu un „avocat” în persoana surorii sale, Katia Aveiro, care deseori l-a apărat pe fotbalist în public atunci când acesta intra în diferite conflicte. Katia, pe numele ei adevărat Liliana Catia Aveiro, are 43 de ani și este o cântăreață cunoscută în Portugalia. În urmă cu patru ani a participat la Eurovision Portugalia, cu piesa „Latina de cuerpo y alma”?, foarte apreciată de public.

Sora cea mare a lui Cristiano Ronaldo, Elma Aveiro, are 47 de ani, dar nu-și trădează vârsta. Și-a păstrat farmecul din tinerețe și atrage în continuare privirile bărbaților, semn că nu degeaba a fost fotomodel în tinerețe. A făcut și încă face furori printre portughezi, a participat la numeroase show-uri de televiziune, fiind invitată mai ales prin prisma faptului că este sora celebrului fotbalist. Este foarte activă pe Instagram, unde are aproape 400.000 de urmăritori. Fotografiile postate strâng foarte multe aprecieri din partea fanilor, cum este și cea în care apar nu doar surorile, ci și nepoții lui Cristiano Ronaldo.

Ce s-a ales de afacerile în care Cristina Bâtlan a investit la Imperiul Leilor
Urmăriți Impact.ro și pe