Ce fac și cum arată socrii Adelinei Pestrițu. Singura imagine care a scăpat pe internet cu familia vedetei. Foto

Diana Radu 24.05.2020, 14:36
Ce fac și cum arată socrii Adelinei Pestrițu. Singura imagine care a scăpat pe internet cu familia vedetei. Foto

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Fanii sunt de părere că cei doi se potrivesc de minune împreună. Însă, dacă cu toții știm cum arată soțul brunetei, puțin știu cum arată socrii acesteia. Vezi mai jos imaginea cu părinții lui Virgil, care a scăpat pe internet.

Cum arată socrii Adelinei Pestrițu

Socrii frumoasei brunete locuiesc în Germania de mai mulți ani, drept pentru care în mediul online nu au prea apărut fotografii cu cei doi. Însă, există o fotografie surprinsă chiar la nunta Adelinei cu Virgil Șteblea. Iată ce soacră frumoasă are vedeta și cu cine seamănă soțul vedetei.

adelina pestritu, socri, familia vedetei
Cum arată socrii Adelinei Pestrițu

Despre relația pe care o are cu soacra sa, Adelina Pestrițu spune că este una foarte bună. Vedeta recunoaște că pe vremea când aceasta stătea în România îi ajuta foarte mult cu micuța Zeneida. De asemenea, Adelina o descrie pe mama soțului său ca fiind o explozie de energie.

„Mama lui Virgil stă la trei intersecții de noi și ne ajută de fiecare dată când o rugăm. Dansa pleacă seara la ea acasă deși am invitat-o să rămână, dar pur și simplu nu are stare. Este o explozie de energie …Mereu ne întreabă dacă avem ceva de călcat, de spălat, dacă trebuie să-i facem baie lui Zeny…Acum câteva zile am făcut o criză de râs când am surprins-o pe Zenaida pe pat, infașată și cu caciuliță. Asta se întâmplă când lași copilul zece minute cu bunica”, a povestit Adelina în urmă cu câțiva ani.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit anul trecut, după o relație de trei ani și au împreună o fetiță pe nume Zeneida. Cuplul este un exemplu pentru fani, deoarece se înțeleg de minune și radiază de fericire atunci când sunt unul în prezența celuilalt.

Urmăriți Impact.ro și pe