Ce fac patronii teraselor de la mare la ora 23:00, atunci când trebuie să închidă. Și clienții au rămas surprinși

Raluca Juncu 09.08.2020, 14:17
Ce fac patronii teraselor de la mare la ora 23:00, atunci când trebuie să închidă. Și clienții au rămas surprinși

Potrivit celor mai recente reglementări impuse de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU), terasele, barurile, restaurantele și cluburile se închid începând cu ora 23:00. Măsura este adoptată pentru a limita răspândirea infecțiiilor cu coronavirus, pe teritoriul României. Proprietarii restaurantelor au fost nevoiți să se alinieze cerințelor.

Ce decizie au luat patronii din Costinești, pentru „a-i alunga” pe turiști, după ora 23:00

În stațiunile de pe litoralul românesc se formează cele mai mari aglomerări, mai ales în weekenduri. Terasele și cluburile din Costinești, unul din locurile preferate și îndelung preferate de tineri rămân goale după ora 23:00, însă nu înainte ca tinerii să-și arate nemulțumirea și și dezamăgirea în urma măsurilor impuse de autorități. Pentru a reuși să-i facă pe clienți să înțeleagă că trebuie să părăsească incinta, un DJ din Costinești și-a încheiat setul cu imnul României.

„Cam asta a fost ultima melodie. Nu avem încotro, trebuie să închidem o dată cu toată stațiunea. Ne cerem scuze pentru asta, dar nu vrem să ne punem rău cu Guvernul”, a spus acesta, potrivit Libertatea.

Modelul a fost urmat și de alte terase din stațiune, unde turiștii au fost nevoiți să se retragă spre cazare, într-o ambianță în care răsuna „Deșteaptă-te române”.

Turiștii nu s-au lăsat intimidați de aceste măsuri și asta pentru că unii din ei s-au încins la o horă, chiar în mijlocul stațiunii, unde nu aveai loc să arunci un ac, potrvit informațiilor transmise de un tânăr, pentru libertatea.ro.

Focar de coronavirus la Costinești

40 de tineri care veniseră în vacanță în stațiunea Costinești au fost trimiși de urgență acasă, după ce unul din ei a fost confirmat cu noul coronavirus. La vila în care au fost cazați tânărul și grupul său se mai aflau sute de persoane venite în concedii și vacanțe, mai scrie sursa citată. DSP Dâmbovița a anunțat instituția din Constanța de acest caz, după care s-a decis ca tot grupul să fie trimis acasă, pentru siguranță.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe