Ce fac Maria Dragomiroiu şi Irina Loghin de fiecare dată când ajung în SUA. Multe femei vor fi invidioase

Ioana Bucur 03.02.2022, 11:15
Ce fac Maria Dragomiroiu şi Irina Loghin de fiecare dată când ajung în SUA. Multe femei vor fi invidioase

Sunt două dintre cele mai iubite interprete de muzică populară de la noi din țară, așa că nu este nicio surpriză că au un succes uriaș în străinătate, unde sunt chemate din ce în ce mai des pentru a le cânta românilor cu dor de „acasă”. Cum deplasările peste ocean au devenit deja ceva obișnuit pentru ele, și-au dezvoltat un ritual pe care orice femeie l-ar invidia. S-a aflat ce fac Maria Dragomiroiu şi Irina Loghin de fiecare dată când ajung în SUA.

Maria Dragomiroiu şi Irina Loghin, prima oprire când ajung în SUA

Invitată în platoul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, Maria Dragomiroiu a dat câteva detalii din culisele turneului din Statele Unite ale Americii, din care s-a întors recent.

Artista a petrecut o lună peste ocean, unde a avut mai multe concerte, alături de mai mulți artiști celebri din România, printre care și Mioara Velicu. Se pare că ei au un ritual de invidiat de fiecare dată când ajung în SUA: cumparăturile într-un anumit magazin.

Maria Dragomiroiu şi Irina Loghin „atacă” magazinul Ross, unde găsesc haine și accesorii de calitate, la prețuri accesibile. Dacă mai mereu venea cu valizele pline acasă, de data aceasta artista a spus că nu s-a întors cu multe bagaje.

„Am stat în America o lună. Eu și Irina Loghin și toți artiștii, când mergem în America mergem la magazine, mergem la Ross. Acolo mă simt bine, găsești lucruri de calitate, la prețuri foarte accesibile.

Am tot adus, ajunge, pentru că am fost plecată anul trecut de două ori și de fiecare dată am adus mai multe bagaje, dar acum am zis sa vin cu mai puține în țară. El (n.red. – soțul ei) a rămas în America, dar este foarte cuminte, el mă sună de acolo, eu nu îl sun”, a spus Maria Dragomiroiu.

Ce fac Maria Dragomiroiu şi Irina Loghin de fiecare dată când ajung în SUA
Maria Dragomiroiu

„Dacă te simți bine în pielea ta, atunci poți să fii un om fericit”

Maria Dragomiroiu a avut și un mesaj pentru cârcotașii care au criticat-o pentru fotografiile pe care și le-a făcut pe plajă, în costum de baie. Ea a ținut să precizeze că se simte foarte bine în pielea ei, însă chiar și așa, aceste poze au fost o excepție, întrucât, de regulă, ea nu obișnuiește să meargă la plajă când se află în turneu.

„Eu de 20 de ani nu am băgat piciorul în mare, când am mers la spectacole în SUA, dar de data aceasta Mioara Velicu a zis să facem poze la mare, am mers pe plajă. Mi-a dat Mioara si o eșarfă galbenă, de m-am învelit, ochelarii de la Paul Stanga, doar chiloții de pe mine au fost ai mei.

Unii au zis că ce caut la 66 de ani sa pozez asa? Dar dacă eu m-am uitat în oglindă si mi-a plăcut ce văd, dacă te simți bine în pielea ta, atunci poți să fii un om fericit”, a spus Maria Dragomiroiu.

Artista i-a mulțumit lui Cătălin Botezatu, designerul luându-i apărarea în mediul online după apariția imaginilor.

Urmăriți Impact.ro și pe